16.4.13

Ο ψεύτης, χυδαίος, γελοίος Φώτης Παπούλιας και η βρωμοφυλλάδα του

Σχόλιο Red Attack: Διαβάσαμε για Δημήτρη... Παφίλη, για Παναγιώτη.... Κουτσούμπα., για ίντριγκες, για κόντρες, για 20-30% διαφωνούντων στο ΚΚΕ, ανύπαρκτούς διαλόγους και κατασκευασμένες ιστορίες αλλά αυτό πια ξεπερνάει τα όρια. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Η εφημερίδα που διαμαρτυρήθηκε επειδή το ΚΚΕ "έκοψε" τον ψευτοδημοσιογράφο Φ.Παπούλια από το Συνέδριο του, αυτόν που κάθε μέρα αυτοσχεδιάζει και βρωμίζει το ΚΚΕ, ανθρώπους και τον κλάδο του, ας μας δώσει μια εξήγηση και για το παρακάτω.
Ο ανεκδιήγητος λοιπόν αφού έφαγε πόρτα, έγραψε αυτό το αριστούργημα που το μόνο αληθές πρέπει να είναι η ξεφτύλα του.
Ξεπέρασε τα όρια η αθλιότητα και η καραγκιοζιά του, προσβάλλοντας ανθρώπους, νεκρούς και ζωντανούς! Όταν φτιάχνεις ιστορίες ερασιτέχνη ψευταρά, κάνε και ένα κόπο να ψάχνεις λίγο παραπάνω για να τιμάς τα ρουφιανοχρήματα που παίρνεις.




Τσάμπα τα λεφτά που σου δίνουν και κάνεις και ρεπορτάζ ΚΚΕ, σάπιε! Αν δεν ήξερες τον Τσίογκα ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου αλλά και βουλευτή του ΚΚΕ τι σκατά κάνεις στον υπολογιστή σου; Ναρκαλιευτή παίζεις;
Ο Τάκης Τσιόγκας γελοίε άνθρωπε δυστυχώς δε θα μπορέσει να σου χώσει το στυλό στο.. μάτι διότι εδώ και 3 χρόνια οι σύντροφοι και η οικογένεια του, το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα τον έχουν ως παράδειγμα για τους ζώντες.
Το κατάλαβες γελοίε;
Πηγή: Red River

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου