25.11.13

Νότης Σφακιανάκης: Το ΠΑΣΟΚόπουλο… που έγινε φασιστόπουλο!



Έχουμε ξαναγράψει σε αυτό εδώ το blog, με διάφορες αφορμές πως ορισμένοι νομίζουν πως γεννηθήκαμε χτες ή μόνο αυτοί κατοικούν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε από τον… Άρη. Έλα μου, όμως – που για κακή τους τύχη – δεν είναι έτσι.

Είπε για παράδειγμα, ο πολύς… Notis Sfakianakis (έτσι γράφουν απ’ έξω οι δίσκοι του… «Έλληνα») για την δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα: «Από πού και ως πού σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της; Τι να μας πει τώρα;».

Τι συνάγουμε άρα; Ότι ο Notis ήταν πάντα μια ζωή έξω από το σύστημα, αντιστασιακός και έτσι να ούμε. Είπαμε όμως, κάποιοι θυμόμαστε. Ο κύριος Notis Sfakianakis λοιπόν, που είναι «έξω από καθεστώς» και καμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ στη ζωή του, πριν λίγα χρόνια...
συμμετείχε σε «ανατρεπτικό πάρτυ» υποστήριξης του υποψήφιου τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Νικητιάδη.

Και επειδή κυκλοφορούν και πολλοί «ψεκασμένοι», οι αποδείξεις για όσα γράφω, παρακάτω:

«Ο κ. Γιώργος Νικητιάδης (…) Στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του εκδήλωση στο CASTELLO ROSSO. Αμέσως μετά στις 11 το βράδυ ο κ. Γιώργος Νικητιάδης διοργανώνει ένα ανατρεπτικό πάρτυ στο TAJ MAHAL με κεντρικούς καλεσμένους τον γνωστό D.J. Κώστα Ζήκο και το Νότη Σφακιανάκη.» (Από την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ροδιακή», 14-9-2007)
 
«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ Με μια μεγάλη και επιτυχημένη από κάθε άποψη πολιτική συγκέντρωση γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό κορυφώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Castello Rosso η προεκλογική δραστηριότητα του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Νικητιάδη. (…) Αμέσως μετά την εκδήλωση ο ενθουσιασμός για τη νίκη συνεχίστηκε στο TAJ MAHAL, στο πάρτι που διοργάνωσε ο κ. Γιώργος Νικητιάδης, όπου η νεολαία είχε συγκεντρωθεί από νωρίς. Ο Νότης Σφακιανάκης και ο γνωστός DJ Κώστας Ζήκος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το βράδυ της Κυριακής για να γιορταστεί η μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ.» (Από την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ροδιακή», 16-9-2007)

Ο αντισυστημικός λοιπόν Notis (αθάνατη ελληνική γλώσσα!!!!!!) βαρούσε τα ντέφια για να χορεύουν οι πολιτευτάδες του ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ: το αρχαίο ελληνικό πνεύμα καθοδηγούσε το Notis για να φοράει πολύχρωμα γυαλιά ηλίου και να γυρνάει από κανάλι σε κανάλι με αυτά, να φωτογραφίζεται κτλ. Άντε τώρα με τον «τσίχλα, μπότα, γυαλί»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου