19.2.16

Το πλυντήριο της ΧΑ...



Οι ναζί της ΧΑ γράφουν στην ιστοσελίδα τους: “Εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν είμαστε (...) οι «παραπονεμένοι» ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, το οποίο υπηρετήσαμε και στηρίξαμε και σήμερα του γυρίζουμε την πλάτη (...)”

Όταν μιλάνε για “διεφθαρμένο καθεστώς” βέβαια οι Χρυσαυγίτες δεν εννοούν το καπιταλιστικό σύστημα, το οποίο στηρίζουν με κάθε τρόπο αλλά για τα κόμματα που κυβερνούσαν ως πρόσφατα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Ακόμα όμως και με το δικό τους “ορισμό” πάλι ψεύτες είναι...

Έγραψαν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους: “Προσχώρησε στην Χρυσή Αυγή δημοτική σύμβουλος της ΝΔ στο Παλαιό Φάληρο” (7-1-2016). Θα πείτε μεμονωμένη περίπτωση, έλα που και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της ΧΑ στο Παλαιό Φάληρο, είναι πρώην στελέχη της ΝΔ!

Έχουμε και λέμε: 


O Σωτήρης Μεταξάς σε συνεδρίαση της ΝΔ
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της ΧΑ, Σωτήρης Μεταξάς έχει διατελέσει: Μέλος ΔΣ της ΕΚΟ Δικηγόρων Αθηνών της ΝΔ, δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ στο Παλαιό Φάληρο, σύμβουλος και εκπρόσωπος του Γιώργου Ορφανού, πρώην Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού με τη ΝΔ. 

Ο Τρύφων Μπουγάς ποζάρει με τον Σαμαρά!
Ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος της ΧΑ, Τρύφων Μπουγάς. Για χρόνια στέλεχος της ΝΔ και πολιτευτής της, αντιδήμαρχος στο Παλαιό Φάληρο με τη ΝΔ. Μετά μετακόμισε στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, όπου διετέλεσε μέλος της ΚΕ και της ΕΓ του ΛΑΟΣ, υποψήφιος βουλευτής και δήμαρχος με το ΛΑΟΣ.

Καμιά σύμπτωση λοιπόν... Συστημική μέχρι το μεδούλι η ΧΑ, λογικό είναι να μαζεύει και τέτοιους γυρολόγους για τα ψηφαλάκια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου