29.11.12

Ψέματα… για να κρυφτεί ο πόνος των Χρυσαυγιτών


Ο ανιστόρητος συνταξιούχος της Χρυσής Αυγής επανήλθε σήμερα μ’ άλλο ένα μυθιστόρημα βγαλμένο από το στομάχι του για το ΚΚΕ.

Από τον πόταμο ψεμάτων του ανιστόρητου συνταξιούχου, θα απαντήσουμε συγκεκριμένα στα παρακάτω:

1. Γράφει ο Χρυσαυγίτης: «Δεν έχω ακούσει κανέναν, μα κανέναν, παράγοντα αυτού που αποκαλούμε «αστικό πολιτικό σύστημα» να λέγει πως φοβάται το ΚΚΕ και προκαλώ τους κουκουέδες να μου υποδείξουν έστω και έναν και να παραθέσουν μισή δήλωσή του, που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές!»

Και επειδή προκαλεί του ΚΚΕδες, θα απαντήσουμε. Μάλλον πέρα από ανιστόρητος είναι και κουφός! Έχουμε και λέμε. Παραθέτουμε ένα βίντεο που ο Μητσοτάκης κατά τον ιστορικό της κακιάς ώρας δε φαίνεται  «να λέγει πως φοβάται το ΚΚΕ»

http://www.youtube.com/watch?v=odn0O2f2Mtg  εδώ γύρω στο 1:43

Όποιος έχει αυτιά ακούει, όποιος όχι μπορεί να πιστέψει τις αηδίες που γράφει ο Χρυσαυγίτης.

Πάλι ο Μητσοτάκης για το ΚΚΕ: http://www.fimes.gr/2012/05/kostantinos-mitsotakis-ntora-mpakogianni/ στη μέση του κειμένου της δήλωσης

Πάμε παρακάτω. Ο Αδώνις Γεωργίαδης, λίγο μετά τις εκλογές για την τοπική διοίκηση το 2010 δήλωσε: ««Εχει έρθει η ώρα ο αστικός κόσμος της χώρας, όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι στην ΕΕ, ότι πρέπει να έχει αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, ότι τέλος πάντων δεν είμαστε όπως λέει το ΚΚΕ κατά του καπιταλισμού, εμείς που πιστεύουμε στον καπιταλισμό και στην ελεύθερη αγορά, εμείς που μπορούμε να συνεννοηθούμε εν πάση περιπτώσει στα τελείως βασικά, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνεννοηθούμε. Γιατί αν δεν συνεννοηθούμε, το αποτέλεσμα θα είναι σε επόμενες εκλογές να μην είναι το ΚΚΕ στο 14%, αλλά να είναι στο 34 και να μας κυβερνούν οι μπολσεβίκοι».

Μόνο αλήθειες και από τον Άδωνι. Δυο κόσμοι. Δυο τάξεις. Και αυτό που τρέμει η τάξη των αστών, είναι οι… μπολσεβίκοι.

Ας δούμε τέλος, και ένα άρθρο του Πρετεντέρη, αυτού του γνωστού… φιλοκομμουνιστή (http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=301284).
«Με άλλα λόγια, το «πρόβλημα ΚΚΕ» δεν είναι οι λύσεις που προτείνει αλλά ότι το ίδιο αποτελεί πρόβλημα στο οποίο χρειάζεται μια λύση. Διότι, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, αυτό το πρόβλημα αρχίζει να έχει κοινωνικό κόστος το οποίο πληρώνουμε όλοι.» Ποιο είναι το πρόβλημα των αστών, σύμφωνα με τον Πρετεντέρη; Το ΚΚΕ… και «το πρόβλημα χρειάζεται μια λύση». Όποιος δεν καταλαβαίνει, μάλλον δεν ξέρει να διαβάζει ελληνικά…

Με ένα «γκουγκλάρισμα» μπορεί να βρεις και τις δηλώσεις Σημίτη, της Ντόρας Μπακογιάννη και άλλων… για το ΚΚΕ που κινείται στα «όρια της νομιμότητας»…

2. Γράφει ο Χρυσαυγίτης πως η Δικτατορία της 4ης Αυγούστου και η Χούντα πάταξαν ολοκληρωτικά τη διαφθορά!!

Πιάνεται πάλι αδιάβαστος! Μερικά μόνο παραδείγματα γιατί είναι δεκάδες…

Για την 4η Αυγούστου. Είναι γνωστό ότι τότε γεννήθηκε η φράση: «Αυτό πήγε υπέρ της αεροπορίας…». Πως προέκυψε; Το καθεστώς έκανε τότε εράνους «υπέρ της Βασιλικής Αεροπορίας» αρπάζοντας δισεκατομμύρια απ’ το υστέρημα του ελληνικού λαού. Τα χρήματα αυτά βέβαια κατέληξαν στις τσέπες των πρωτοπαλίκαρων της Δικτατορίας… με αποτέλεσμα η Αεροπορία και συνολικά το στράτευμα να είναι σε άθλια κατάσταση, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος.

Για τη Χούντα. Μιλάμε για όργιο ρουσφετιού και σκανδάλων. Ο ίδιος ο Σάββας Κωνσταντόπουλος, υμνητής και προπαγανδιστής της Χουντας έγραψε: «Λυπούμαι, διότι είμαι υποχρεωμένος να μνημονεύσω και ένα άλλο εκτάκτως λυπηρόν φαινόμενον. Ενεφανίσθη και αναπτύσσεται μία νέο-φαυλοκρατία (ατομικά ρουσφέτια, προσωπικαί εξυπηρετήσεις, τακτοποιήσεις συγγενών, ατομική προβολή κοκ)». Τα ρουσφέτια και οι εξυπηρετήσεις σε συγγενείς των στελεχών της Χούντας έπεφταν βροχή.
Τα μεγαλύτερα όμως σκάνδαλα αφορούσαν τις οικονομικές συμβάσεις της Χούντας με ντόπια και ξένα μονοπώλια. Γνώστες είναι οι συμβάσεις με την πολυεθνική Lipton, η σύμβαση της Εγνατίας κ. α. Πασίγνωστο επίσης είναι το σκάνδαλο των κρεάτων.

Ο Χρυσαυγίτης γράφει πολλά ακόμα ψέματα… Να το καταλάβει καλά κι αυτός και οι δάσκαλοί του. Όση λάσπη και να ρίξουν στο ΚΚΕ, θα τρώνε τα μούτρα τους.