12.12.12

Δεν περιγράφω άλλο! Η Μαριάννα Λάτση στον ΣΥΡΙΖΑ;;;


O Δραγασάκης στο βιβλίο που έβγαλε πρόσφατα γράφει για τις «δυνάμεις της νόμιμης επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας που έχουν λόγους και συμφέρον να νοιάζονται για την τύχη, τη συνοχή και την αναπαραγωγή της κοινωνίας».
Αυτές τις δυνάμεις φυσικά στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν αναρωτιέστε ποιες είναι αυτές οι δυνάμεις της νόμιμης ή της «υγιούς» επιχειρηματικότητας όπως συνηθίζουν να λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή» είναι εδώ να μας λύσει τις απορίες!!
Στο σημερινό της φύλλο φιλοξενεί στην 7η σελίδα και εντός πλαισίου μάλιστα για να ξεχωρίζει, ρεπορτάζ από ομιλία της Μαριάννας Λάτση!! Το ρεπορτάζ και τα αποσπάσματα απ’ την ομιλία είναι εξόχως αποκαλυπτικά για το πόσο «αριστερός» και «ριζοσπαστικός» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για κόμμα που στηρίζει με τα μπούνια το μεγάλο κεφάλαιο.
Χαρακτηριστικό σημείο της ομιλίας της Μαριάννας Λάτση είναι το εξής, που εντελώς τυχαία (;;;) παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με όσα γράφει ο Δραγασάκης: «Ο τόπος έχει, περισσότερο από ποτέ ανάγκη την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, που δρα με σεβασμό στους νόμους της δημοκρατίας, στον κόσμο της εργασίας, στον ανταγωνισμό, στην παραγωγική δύναμη που λέγεται γνώση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου