11.12.12

Δεν είναι βλάκες. Χρυσαυγίτες είναι…


Δεν τους έφτασε φαίνεται, η προηγούμενη ξεφτίλα με το ξεσκέπασμα όλων των ψεμάτων τους. Δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά; Αν κρίνουμε απ’ τα «Εγέρθουτου» μπορεί και να μην ξέρουν. Πέρα απ’ τη πλάκα, βέβαια, αυτή είναι ακριβώς η ουσία του «γκαιμπελισμού»: δεν έχει σημασία το μέγεθος της ψευτιάς αλλά η συνεχής επανάληψη της.

Γράφουν οι Χρυσαυγίτες: «Κανένας καθεστωτικός δεν κατηγορεί το ΚΚΕ ότι κινείται στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας.»

Η ψευτιά τους για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται με μια γρήγορη αναζήτηση στο google.

Καθεστωτικός #1: Κώστας Μητσοτάκης

Το βάλαμε ξανά το video, γύρω στο 1.43:


Επίσης έχει δηλώσει πως: «Το ΚΚΕ δεν μπορεί να είναι και νόμιμο και παράνομο. Πρέπει να σεβαστεί όπως ορίζει το Σύνταγμα, στο οποίο ορκίστηκε πίστη, τη δημοκρατική νομιμότητα.»

Καθεστωτικός #2: Θεόδωρός Πάγκαλος

«Τα κείμενά τους, ρητά λένε ότι η προοπτική του ΚΚΕ είναι η ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού και κοινωνικού συστήματος. Επειδή, λοιπόν, εγώ θεωρώ ότι το υπάρχον σύστημα είναι η δημοκρατία, πιστεύω ότι το κόμμα αυτό κινείται στα όρια της νομιμότητας.» (Συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία)

Καθεστωτική #3: Ντόρα Μπακογιάννη

«Το ΚΚΕ κινείται στα όρια του νόμου και - με το ΠΑΜΕ ως προμετωπίδα - προσπαθεί, με την παρακώλυση κάθε οικονομικής δραστηριότητας, να προσθέσει νέες στρατιές ανέργων στις ήδη υπάρχουσες.» (Άρθρο στην Καθημερινή)

Καθεστωτικός #4: Μπάμπης Παπαδημητρίου (ΣΚΑΪ)

«Το ΚΚΕ είναι κόμμα που δεν σέβεται τη νομιμότητα, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μεταδοθεί ξανά από την εκπομπή του ανακοίνωση του Κόμματος»

Αυτά, βέβαια που λένε οι «καθεστωτικοί» τα λέει και η Χρυσή Αυγή, βέβαια! Σε άρθρο στην σελίδα τους με τίτλο «Από ποιους κινδυνεύει η δημοκρατία» γράφουν: «Αν μάλιστα συγκριθεί η δράση της Χρυσής Αυγής με εκείνη του ΚΚΕ, το τελευταίο έχει πολύ περισσότερες ακραίες θέσεις για να τεθεί εκτός νόμου, όταν αρνείται να δεχτεί και δεν υπογράφει(!) ότι δεν θα καταλύσει την Ελληνική Δημοκρατία δια των όπλων……και όμως συνεχίζει και λαμβάνει μέρος στις εθνικές βουλευτικές εκλογές!»

Ας αφήσουν τα σάπια οι φασίστες. Καλά κάνουν και φοβούνται το ΚΚΕ. Το φόβο της εργατικής τάξης να έχουν οι Χρυσαυγίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου