17.1.13

Αυτό είναι το αριστερό κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ


  •     Με το που μπήκε ο χρόνος κυκλοφορεί η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ σε ένθετό της, τις επιστολές του Αη Βασίλη προς τους πλούσιους. Υπέρβαση για το ΣΥΡΙΖΑ αφού ο Αη Βασίλης στις επιστολές λέει και κάποια πιο προωθημένα πράγματα από το ΣΥΡΙΖΑ
 
 
  •      Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλης κάνει σαματάσε πάνελ γιατί τον βάλανε να κάθεται στην Τρίτη θέση του πάνελ. Και επιχειρηματολογεί ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτη θέση άρα πρέπει να αλλάζουν οι θέσεις στα πάνελ. Παραδοσιακή αντίδραση αριστερού.

  •        Η σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ left.gr αναδημοσιεύει δημοσκόπηση του in.grπου φέρνει πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ σε διαδικτυακή δημοσκόπηση για το χειρισμό των κομμάτων για τη Λίστα Λαγκάρντ. Πάντα μάλλον οι αριστεροί ασχολιόντανε με τις δημοσκοπήσεις, και δη του του in.gr
  •     Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με αυτόν που όλο το προηγούμενο διάστημα χαρακτήριζε ως κατοχική δύναμη στην Ελλάδα (Σοιμπλε). Επίσης θα συναντηθεί και με τον Ομπάμα. «Πάντα άλλωστε η αριστερά είχε καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ» (σε λίγο θα το πουν κι αυτό οι του ΣΥΡΙΖΑ)
  •        Το ίδιο κόμμα κάνει λόγο για τις ανάγκες διαρθωτικών αλλαγών στην οικονομία. Οι διακηρύξεις μπορεί να είναι και καρμπόν από κανά πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ή από κάνα Ζάππειο trilogy.
Και εσύ ακόμα λες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα;
Τον γελάσανε τα κάλλη του κυβερνητισμού;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου