29.1.13

Θαυμάστε συνδικαλιστές!


Ο λόγος για τη ξεπουλημένη – ευρωενωσιακή – εργοδοτική Etuc (ΣΕΣ – Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων). Τα έργα της ΣΕΣ, πολλά και πάντα υπέρ του κεφαλαίου. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας  κάνει μια αναζήτηση στο «Ρίζο» ή να ψάξει τις διάφορες ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ.
Αφορμή για αυτή την ανάρτηση, ήταν μια συνέντευξη που έδωσε, η Γενική Γραμματέας της ΕΤUC Μπερναντέτ Σεγκόλ και έτρεξε να αναδημοσιεύσει το left.gr. Δείξε μου το φίλο σου λένε, να σου πω ποιος είσαι. Ας δούμε, τι λέει αυτή η κυρία που ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως χρειάζεται να αναρτηθεί στο κομματικό του site.

«Πάντα υποστηρίζαμε ότι είναι απαραίτητο να παίρνουμε λιγότερα μέτρα αλλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ώστε να επιστρέψουμε σε ισορροπημένους προϋπολογισμούς.»

Τι λέει η κυρία; Καλά τα μέτρα αλλά τα παίρνουμε μαζεμένα!! Να κατεβάσουμε ταχύτητα, λοιπόν και όλα καλά.

«Η Επιτροπή θα έπρεπε να ζητήσει από τα κράτη μέλη να λάβουν μέτρα σε ό,τι αφορά στη φορολογία καθώς και να φορολογηθούν περισσότερο οι υψηλοί μισθοί»

Ναι καλά ακούσατε, η αγωνίστρια της ETUC έχει τη λύση! Περισσότεροι φόροι!! Που; Στους υψηλούς μισθούς! Ο πάτος δηλαδή στα 400 άρα τα 1000 είναι «ρετιρέ»! Αυτούς θα φορολογήσουνε!!

Η ομοιότητα με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου συμπτωματική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου