8.1.13

Ούτε ο Μανιαδάκης…


Η αντικομμουνιστική ιστοσελίδα “Εργατικός” Αγώνας πλέον δεν προκαλεί μονάχα τη νοημοσύνη μας με όσα γράφει αλλά προκαλεί και την οργή κάθε τίμιου ανθρώπου.

Πάει πραγματικά πολύ, όλος αυτός ο έμμισθος και καλοπληρωμένος συρφετός να ΤΟΛΜΑ να μιλά για τους άνεργους κομμουνιστές.

Λίγο – πολύ, γράφουνε πως σύμφωνα με το Σχέδιο Καταστατικό του ΚΚΕ, οι άνεργοι είτε θα διαγράφονται είτε δε θα μπορούν να γίνουν μέλη του Κόμματος επειδή δεν θα μπορούν να είναι συνεπείς με την καταβολή της συνδρομής τους. Δεν αξίζει κανείς πραγματικά, να ασχοληθεί πως ο άρρωστος αντικομμουνισμός τους οδηγεί σε τέτοια νοητικά άλματα.
 
Οι εργαζόμενοι, ο λαός ξέρουν καλά: το ΚΚΕ μετράει πάρα πολλούς ανέργους στις γραμμές τους που έχουν απολυθεί επειδή σηκώνουν κεφάλι ενάντια στα αφεντικά, επειδή μπαίνουν στη πρώτη γραμμή του αγώνα για τα εργατικά δικαιώματα, επειδή δε παζαρεύουν την αξιοπρέπεια και τη ταξική τους συνείδηση.

Όλοι αυτοί από το υστέρημα τους, όχι μόνο πληρώνουν τη συνδρομή τους, αλλά ενισχύουν το Κόμμα και με το παραπάνω με όλες τους τις δυνάμεις.

Ποτέ κανένας κομμουνιστής δεν αντιμετωπίζει τις δυσκολίες (οικονομικές, προσωπικές κτλ.) μονάχος του αλλά πάντα στο πλευρό του ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ.

Όσοι έχουν ιδέα τι πάει να πει κομμουνιστής, ποιες είναι οι αρετές της εργατικής τάξης, το ξέρουν καλά. Όσοι πάλι δεν έχουν σχέση με τους εργάτες ούτε με τον αγώνα τους…τόσο καταλαβαίνουν.

1 σχόλιο:

  1. Εάν μπορείς βάλε μία πηγή για το άρθρο του ΕΑ που αναφέρονται τα παραπάνω ψεύδη, καθώς σε συζήτηση στο redfly planet (http://redflyplanet.blogspot.com/2013/01/blog-post_5589.html?showComment=1357730971487#c3679398243394396082) που το αναδημοσιεύσαμε, κατηγορηθήκαμε από κάποιους πως βγάλαμε το ρεπορτάζ από το κεφάλι μας.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή