19.1.13

Και αυτοί είναι οι αριστεροί bloggerz του ΣΥΡΙΖΑ

Σε φιλικό ιστολόγιο έχει μπει αναδημοσιευμένο το προηγούμενο κείμενο μου. Εκεί έχει σχολιάσει ένας τύπος που είναι ΣΥΡΙΖΑ και μου κάνει τη μούρη κρέας. Σκέφτηκα να μην ξαναπιάσω πληκτρολόγιο μετά από αυτό το κόλλημα στον τοίχο από τον "αστυάνακτα". Παραθέτω αποσπάσματα από το σχόλιο που με κόλλησε στον τοίχο, που με έκαναν να σκεφτώ μήπως είμαι κι εγώ ΣΥΡΙΖΑ.

Γραφει πουθενα ότι η Αυγή είναι του ΣΥΡΙΖΑ; καταλάβετέ το επιτέλους Η Αυγή δημοσιεύει απόψεις, πολλές και διαφορετικές. Δύσκολο να το καταλάβεις αν διαβάζεις μόνο Ριζοσπάστη" Όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ"

Ε ναι λοιπόν. η ΑΥΓΗ δεν είναι αφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. (ατράνταχτο επιχείρημα). Λέει και μία αλήθεια που χάνεται στη διατύπωση που χρησιμοποιεί. Αν έλεγε "γράφει πουθενά ότι μόνο η Αυγή είναι του ΣΥΡΙΖΑ" θα το προσυπέγραφα.

Ιστορικά τμήμα της εκκλησίας ήταν με το Λαό. Ο Μητροπολίτης Ιωακείμ στη κυβέρνηση του βουνού στο ΕΑΜ, ο πατηρ Ανυπόμονος κλπ, κλπ.

Ως γνωστόν αυτό που έμεινε από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ είναι η συμμετοχή των κληρικών. Δεν είναι λάθος ότι συμμετέιχαν και κατώτεροι κληρικοί αλλά μην κρύψουμε κάτω από τον Παπα Ανυπόμονο τη σαπίλα και το βούρκο της θρησκείας ΚΑΙ της εκκλησίας και το γιατί έμεινε στην ιστορία ο ΕΛΑΣ (που πάντα τον ξεχνάνε οι ΣΥΡΙΖΑιοι) και το ΕΑΜ.

Ο Στρατούλης λέει ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι από τα κόμματα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΡ που είναι ριγμένα στα ΜΜΕ. Αν το ΚΚΕ ήταν στη θέση του δε θα λεγε τιποτε; Δε νομίζω...

Το ΚΚΕ δε θα ήταν στη θέση του. Για να είσαι με κάποιον στην ίδια θέση κάτι κοινό θα υπήρχε, έστω και ένα. Τέτοια δεν υπάρχουν με το ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα το ποιος είναι ριγμένος από τα ΜΜΕ είναι για γέλια και για κλάματα. Να μας πει πόσες εφημερίδες στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και μετά να πούμε και τα άλλα. Για να μη μιλήσω για τη ΝΕΤ προεκλογικά που είχε γίνει το left.gr της TV.

Εχουμε διαφορετικές αντιλήψεις για τις δημοσκοπήσεις. Και το Leftgr τις δημοσιεύει όλες, ώστε να ανατρέχετε στα κρυφά και σεις γιατί στο Ριζοσπάστη δεν μπορείτε να ενημερωθείτε γι' αυτές. 

Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο. Αν είναι δυνατόν να μην έχει ο Ριζοσπάστης τις δημοσκοπήσεις. Με τι κοιμάται και με τι ξυπνάει ο αγωνιστής; Με τις δημοσκοπήσεις. Γνωστό αυτό. Μάλιστα ιδιαίτερα έχει ενδιαφέρον για τον αγωνιστή η ερώτηση ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Αυτό είναι το κλειδί για την ταξική πάλη. 

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ακόμη να το χωνέψετε ε;) θα συναντιέται με τους πάντες. Για το συμφέρον του Ελληνικού λαού και κυρίως των εργαζομένων. Τι να κάνουμε; Κυβέρνηση διεκδικούμε. Δεν διεκδικούμε τη τελευταία θέση στη Βουλή. Και πάλι δεν σας ενδιαφέρει τι είπε ο Τσίπρας στον Σόιμπλε,αλλά το αν έπρεπε να συναντηθεί. Θα μπορούσε να συναντηθεί βεβαίως με κάποιο κράτος τους "ανύπαρκτου " σοσιαλισμού, αλλά μας τελείωσε...

Τώρα ο Σόιμπλε είναι κατοχική δύναμη ή όχι; Σε αυτό δεν απαντάει ο φίλος. Για το συμφέρον των εργαζομένων λέει. Σώπα ρε; Τι συμφέρον έχει ο εργαζόμενος από τις διαρθρωτικές αλλαγές που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, και έλεγε και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Α! και μιας και θα συναντιέται ο Alexis με τους πάντες, καλή συνάντηση και με το Μιχαλολιάκο & τη Μέρκελ! Για τη φουκαριάρα τη μάνα μας μωρέ... Δες σας τελειώσε ο σοσιαλισμός, θα σας τελειώσει ο σοσιαλισμός (και άλλο λάθος διατύπωσης).

Δεν είναι διορθωτική αλλαγή να φορολογούνται οι πλούσιοι; Δεν είναι διορθωτική αλλαγή η επιστροφή στο κράτος της ΑΤΕ για παράδειγμα ή του ΟΠΑΠ; δεν είναι διορθωτική αλλαγή να πάρεις πίσω την Αττική οδό; 

Δηλαδή η κρατική ΑΤΕ θα είναι κανά φιλόπτωχο ταμείο ρε φίλε; Ξέρεις τι θα πει καπιταλισμός και μιλάς για την οικονομία λες και μιλάς για απλά μαθηματικά; Τα παίρνω από εδώ, τα πάω εκεί και να σου ο καλός καπιταλισμός. Κούνια που σε κούναγε.  Εκτός του ότι δεν είχα γράψει διορθωτικό, αλλά διαρθωτικό (αντί για για διαρθρωτικό που ήταν το σωστό και πιο συγκεκριμένο για το περιεχόμενο του όρου, γι' αυτό και το κάνει γαργάρα)

Εμεις θα κυβερνήσουμε και θα ναι ντάλα μεσημέρι 
Ξέρεις ο Φλωράκης έλεγε άλλο πράγμα, και πάλεψε ένοπλα για την εξουσία για να τον πιάνεις εσύ στο στόμα σου. Και το ταξικό κίνημα θα τη ρίξει και αυτή την κυβέρνηση και θα είναι ντάλα μεσημέρι. Το ξέρεις κι αυτό.

Και επειδή σε συμπαθάω άκου κι αυτό 
Να δεις που κάποτε θα σε πουνε και αστυάνακτα.

ΥΓ: Όσο για το ύφος. Ότι δίνεις παίρνεις. Ο χυδαίος χυδαία σου απαντάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου