12.2.13

Ελευθεροτυπία από τα «παλιά»…


…Xτες η "Eλευθεροτυπία" είχε ρεπορτάζ από τα αγροτικά μπλόκα και την πανελλαδική συνάντηση των μπλόκων των αγροτών. Γράφει μεταξύ άλλων:

"Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το απόγευμα και μεταξύ του αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος πήγε να κάνει δηλώσεις μετά τους αγροτοσυνδικαλιστές στα παρευρισκόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο Βαγγέλης Μπούτας σε υψηλούς τόνους τού συνέστησε να πάει στο μπλόκο της Νίκαιας αν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις: «Εδώ δεν θέλουμε κόμματα. Στο μπλόκο είναι οι αγρότες...» είπε."

Το επεισόδιο έγινε και καλώς έγινε κατ’ εμέ. Το θέμα είναι ότι όσο ο Μπούτας είπε «Εδώ δεν θέλουμε κόμματα. Στο μπλόκο είναι οι αγρότες...» άλλο τόσο και εγώ είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Η ελευθεροτυπία απλά έβαλε αυτό που της ταίριαζε σα φράση στο στόμα του Μπούτα. Και για του λόγου το αληθές, το ίδιο βράδυ το mega φιλοξένησε ρεπορτάζ που είχε και το επεισόδιο και είχε όλη τη στιχομυθία. Ξεκάθαρα ακούγεται ο Βαγγέλης Μπούτας να λέει: «δε θέλουμε καπέλα». 

Γιατί το έκανε η "Eλευθεροτυπία"; Κατά τη γνώμη μου για να δώσει λίγο άρωμα από «πλατεία» στα αγροτικά μπλόκα. Και όταν δεν έχουν τέτοιο άρωμα και πρέπει να το γεννήσεις από το στομάχι σου κάνεις τέτοιες μικρές, καθημερινές προβοκάτσιες. Που αν μη τι άλλο η "Eλευθεροτυπία" ξέρει να τις στήνει. Το ήξερε από πάντα και θα το κάνει για πάντα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου