16.2.13

«Αντίφα» με ΠΑΣΟΚ, Τζήμερο και άλλους…

UPDATE!! Aναδημοσίευω την ανάρτηση αυτή, που έγινε στα μέσα Δεκέμβρη, καθώς μόλις χθες έμαθα ότι στην "ευτυχισμένη" παρέα συμμετείχε και η ΟΑΚΚΕ!!! Ασχολίαστο!!

Έγινε προχθές η πολυδιαφημισμένη «σιωπηλή» διαμαρτυρία ενάντια στο ρατσισμό και το νεοναζισμό. Ποιοι συμμετείχαν; ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγοι, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ήταν εκεί ο δημοτικός της σύμβουλος, ο Κωνσταντίνου) και η «Δημιουργία Ξανά» του Τζήμερου (που πάντως αποχώρησε επειδή η συγκέντρωση κατέλαβε το οδόστρωμα!!).
Τι ενώνει όλους αυτούς; Η αντίληψη ότι ο φασισμός-ναζίσμός και συγκεκριμένα η «Χρυσή Αυγή» μπορεί να αντιμετωπιστεί από μια συμμαχία των «δημοκρατικών» ή «αντιφασιστικών» δυνάμεων».
Όταν λοιπόν, αντιμετωπίζεις τα πράγματα με όρους υπεράσπισης της αστικής δημοκρατίας, και όχι με ταξικά κριτήρια, τότε είναι λογικό να μπορείς να βρεθείς στην ίδια συγκέντρωση και γιατί όχι αύριο στην ίδια «ομπρέλα» με αυτούς που στηρίζουν και υπερασπίζονται το σύστημα που γεννά τον φασισμό-ναζίσμό.
Έτσι, λοιπόν οι ριζοσπάστες – αριστεροί – επαναστάτες – κομμουνιστές επαναθεμελιωτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θέλουν να σύρουν το λαό σε μέτωπό μαζί με αυτόύς που πρώτοι από όλους είπαν «μηδενική ανοχή στους μετανάστες» (ΠΑΣΟΚ), με αυτούς που συμμετέχουν στην κυβέρνηση της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» και της καταστολής (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) αλλά και με το Τζήμερο που έλεγε π. χ. πως «Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες».
Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του καπιταλισμού και μόνο ως τέτοιο μπορεί να αντιμετωπιστεί. Με ταξικό αγώνα, με ένταση της πάλης ενάντια στα αφεντικά. Με μια πλατιά λαϊκή συμμαχία, που θα ανατρέψει το καπιταλισμό και όλα τα δημιουργήματα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου