25.2.13

ΣΥΡΙΖΑ: Ψέμα με το κιλό…


15.11.2012

Α. Tσίπρας: «οι μισθοί και οι συντάξεις- που θα επαναφέρουμε με ένα νόμο και ένα άρθρο, όταν πολύ γρήγορα θα βρεθούμε σε θέση διακυβέρνησης, για να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφή.»

24.02.2013

Γ. Σταθάκης: «Η επιστροφή μισθών και συντάξεων σε επίπεδα συμβατά με εκείνα προ του 2009 μπορεί να γίνει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι η οικονομία ανακάμπτει και βρίσκεται στα επίπεδα του 2009. Αυτό είναι μια σταδιακή διαδικασία.

Δημοσιογράφος: Συνεπώς αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται με «έναν νόμο»…

Γ. Σταθάκης: «…γι’ αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε τη λέξη “σταδιακά”»

 
Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Τι λέει ο Σταθάκης; Ότι ακριβώς και η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, η ΕΕ, το ΔΝΤ και όλοι οι στυλοβάτες του συστήματος. ΑΝ έχουμε κέρδη, ΑΝ βελτιωθεί η κατάσταση στην οικονομία τότε «σταδιακά» θα σας πετάξουμε κανένα κοκαλάκι. Βέβαια, ψέμα είναι και αυτό. Γιατί για να υπάρξει νέος κύκλος κερδοφορίας για το κεφάλαιο χρειάζονται μισθοί στο πάτο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει φανερά το λαό. Όσοι παρασύρθηκαν από τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» να βγάλουν συμπεράσματα. Στο ταξικό αγώνα μαζί με τους κομμουνιστές βρίσκεται η λύση.  Ο λαός να πάρει στα χέρια του τη ζωή του, να παλέψει για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του ΤΩΡΑ και όχι ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ…

YΓ. Όταν έγραφα αυτή την ανάρτηση δεν είχε "χτυπήσει" ακόμα ο Δραγασάκης, οπότε διαβάστε και το σχόλιο του 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου