26.2.13

Ευτυχώς υπάρχει και ο ΣΥΡΙΖΑ και μας ανοίγει τα μάτια

Ολάντ: νέος αέρας στην Ευρώπη (μετά που στράβωσε λίγο η φάση ο βασιλιάς έμεινε γυμνός και τον είπανε "Ολαντρέου")

Ραχόϊ: ικανός διαπραγματευτής που λέει όχι στο μνημόνιο (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Εκλογές Ελλάδα: α' γύρος, "στροφή προς τα αριστερά" (εθνικιστές και ναζί
πήραν μαζί πάνω από 17%, καταποντίστηκαν δηλαδή. Για να μην πούμε για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, η οποία έπαιζε για παρτενέρ του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!)


Ιταλία: "οι ιταλικές εκλογές αποτελούν μήνυμα κατά της ευρωλιτότητας"  (30% μόλις πήρε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, άλλο τόσο ο Μπερσάνι, 10% ο Μόντι και 25% ένας Ιταλός λαϊκιστής, τηλεκανίβαλος) !!!!!!!! Εκτός αν το μήνυμα το έστειλε το 1,8% που πήρε "η επανάσταση των πολιτών", αυτοί που συμμετείχαν πριν κάποια χρόνια σε κυβέρνηση σαν κομμουνιστές.
"η Ιταλία εκπλήσσει και αμφισβητεί το ευρώ" έγραψε η iskra, το αριστερό ρεύμα δηλαδή, που μάλιστα λέει ότι αυτό φαίνεται στα ποσοστά του ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ, ναι του ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ, και του τηλεκανίβαλου του Γκρίλο!! Και η ίσκρα συνεχίζει: "Η Ιταλία μας δείχνει το δρόμο". Ψηφίζουμε όλοι δηλαδή στην Ελλάδα: Καρατζαφέρη, Τζούλια Αλεξανδράτου, Γκουσγκούνη και ότι προκύψει!!!! Γεια σου ρε iskra!!!

ΥΓ: ορμώμενος μάλλον από το θετικό αποτέλεσμα της Ιταλίας, ο Μηλιός σήμερα είπε ότι ο μισθός αμέσως με το που βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανέβει πάλι στα 715 ευρώ. όλα τόσο εύκολα βλάκα απεργέ που κάθεσαι και συγκρούεσαι, και απολύεσαι, και τρέχεις στο σωματείο, και λες και σε άλλους να απεργήσουν, και πας και σε συσκέψεις και σε συνελεύσεις. Βλάκα, ε βλάκα. Ακού το Μηλιό, κάτι θα ξέρει.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου