23.3.13

Ούτε στο game of thrones τέτοια ξεκατινιάσματα…



…Διάλλειμα γέλιου: ΣΥΡΙΖΑΙος εναντίον «Ξεκινήματος»

Είναι γνωστό ότι η ηθική με τον οπορτουνισμό απέχουν χιλιόμετρα. Γι’ αυτό το διαδίκτυο βρίθει από ιντερνετικά ξεκατινιάσματα μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που πλακώνονται για τις καρέκλες. Ένα ενδεικτικό δείγμα ένος τέτοιου «συντροφικού» διαλόγου, υπάρχει εδώ.

Ένα νέο επεισόδιο αντίστοιχου «ήθους», εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σ’ έναν ΣΥΡΙΖΑιο και ένα τροτσκιστή-επιπλοποιό-σαλαμέμπορο του «Ξεκινήματος» στο σκληρό πεδίο της ταξικής πάλης. Δηλαδή στο… Facebook.

 
Παραθέτω ασχολιάστα, όσα έχει γράψει ο εν λόγω ΣΥΡΙΖΑιος για τον τροτσκιστή, τόσο για να γελάσουμε λίγο αλλά και για να αποκαλυφθεί ακόμα μια φορά το ήθος (που δεν έχουν) και η ξεφτίλα των οπορτουνιστών. Είναι γλυκιά η κουτάλα… τι να κάνουμε!!
«Χθες ένα τέτοιο σίχαμα έκανε την εμφάνιση του στην οργάνωση της γειτονιάς μου. Έλλειπα και δεν πρόλαβα να το πετάξω πολιτισμένα έξω. Μου το είπαν μέλη της συνέλευσης που δεν άντεξαν και φύγανε. Άλλη φορά δεν θα υπάρξει. Τέλος»
«αυτή η παρασιτική, έρπουσα και αναξιοπρεπής στάση που έχει στο γενετικό της υλικό η τροτσκιστική μετά λενινιστική εποχή κάποιων παρεών-ομάδων-ατόμων, το μόνο που κάνουν είναι να θυμίζουν τους ιαχοβάδες σε εξόρμηση φυλλαδίου και τελικά μολύνουν τις σχέσεις συντροφικότητας...
»..πως θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από την πολιτικοαισθητική τους ύπαρξη δίχως να μολυνθούμε και να φρικάρουμε [πριν συνηθίσουμε την ύπαρξη τους ως παράσιτα].»
«στην γειτονιά μου το "Ξεκίνημα" [μια τροτσκιστική ομάδα που μπαινοβγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα τα ποσοστά και την χρηματοδότηση, λέω εγώ] έχει μισθώσει έναν νεαρό αγωνιστή, τον ονόμασε επαγγελματία επαναστάτη και κυκλοφορεί ανάμεσά μας μολύνοντας κάθε σχέση ανθρώπινη που δημιουργήθηκε από την αλληλεγγύη και την συνεργασία των κατοίκων τόσων χρόνων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου