23.4.13

Χρυσή Αυγή: Κλασικά (συστημικά) εικονογραφημένα

Χτες συζητούσα με ένα φίλο σχετικά με μια ανάρτηση του blog για τη Χρυσή Αυγή και μου ‘λεγε με ύφος ολίγον περιπαικτικό ότι τζάμπα… γράφω γιατί οι μισοί Χρυσαυγίτες δεν ξέρουν να διαβάζουν Ελληνικά.
Επειδή σέβομαι τους αναγνώστες, αποφάσισα αυτή η ανάρτηση να είναι εικονογραφημένη!

Η αντι-συστημικότητα της Χρυσής Αυγής σε εικόνες


1.       ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ…. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!!!

Λιμενό-μπατσοι πατάνε ναυτεργάτες. Ποιος είναι ο αντι-συστημικός;; Δεν θέλω χαζές ερωτήσεις!!! Ζήτω το Λιμενικό!

Η Χρυσή Αυγή έχει κάνει επανειλημμένες επερωτήσεις για τα συμφέροντα των εφοπλιστών στη Βουλή. Πληροφορίες θέλουν μάλιστα, τη ναζιστική οργάνωση να διοργανώνει διανομή τροφίμων «μόνο για έλληνες» στο Σίτι του Λονδίνου για τους αναξιοπαθούντες εφοπλιστές.
(Για την Ιστορία στο κέντρο της φωτό με τα γυαλιά ηλίου ο Ελληνας Αγούδημος διατάζει τις δυνάμεις καταστολής να χτυπήσουν εργάτες, φτωχούς)



2.    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΚΛΑΒΕ


Οι φασίστες είναι τόσο ενάντια στο σύστημα, που έχουν προτείνει μέσα στη Βουλή να δουλεύουν οι άνεργοι στο Δημόσιο για 14 ευρώ, ενώ στα σκλαβοπάζαρα που στήνουν δίνουν μεροκάματα 18 ευρώ. Τύφλα να ‘χει η τρόικα δηλαδή!!!

   3.       ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ



Γνωστό είναι επίσης πόσο αντισυστημικοί είναι οι διάφοροι μεγαλό-παπάδες που υποστηρίζουν τους ναζιστές. Γεμάτα τα παγκάρια, άφθονα τα χρυσάφια…

4.                   ΜΑΤ ή Χ.Α.Τ


Γνωστό σύμβολο αντίστασης στο σύστημα είναι οι αστυνομικοί, τα ΜΑΤ, οι ασφαλίτες που  ψηφίζουν κατά 50-60% Χρυσή Αυγή.
Το περηφανεύονται κιόλας αυτό οι Χρυσαυγίτες.  

Στη φωτογραφία όλοι οι αντισυστημικοί μία γροθιά, μαζί με τους ματατζήδες και μπάτσοι με πολιτικά, δηλαδή Χρυσαυγίτες, αν δεν τους ξεχωρίζεις σε βοηθάω και σου λέω ότι δε φοράνε χακί

5.   ΤΑ «ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ»

H XA κάνει συνεχώς λόγο για πορνοκάναλα κτλ.... ποια εννοεί;


Εκπομπή, γνωστή ως "ερωτοδικείο", σε πορνοκάναλο...



... που εντελώς τυχαία φιλοξενεί μία φορά το μήνα το Μιχαλολιάκο




κι άλλο τσοντοκάναλο....



Τι; Κι αυτό φιλοξενεί συχνά εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής;;;



6. ΤΡΑΓΚΑΣ




Αυτός ο μεγαλοδημοσιογράφος που έχει γυρίσει όλα τα τσοντοκάναλα, είναι ο τόσο αντισυστημικός που φιλοξένησε 4 φασίστες στο κανάλι του εφοπλιστή (τυχαίο;;;) και τους έδωσε βήμα να χύσουν το δηλητήριο τους.

ΥΓ1. Ελπίζω και όσοι δυσκολεύονται στο διάβασμα της ελληνικής…να κατάλαβαν!!!
ΥΓ2. Υπάρχει και το video με τον Παναγιώταρο, μη ξεχνάμε: ΥΠΕΡ στο ξεπούλημα ελληνικών νησιών.

2 σχόλια:

  1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ

    Τα κάτεργα της Μανωλάδας είναι το “αναπτυξιακό πρότυπο” που επιβάλουν οι εξουσιαστές με όχημα τον αντιρατσισμό!!! (Από τα τσιφλίκια των πασοκτζήδων μέχρι τα κάτεργα των κομμουνιστών -Ριζοσπάστης, τυποεκδοτική, τηλεόραση "902"- Ίδια είναι τα αφεντικά δεξιά και αριστερά...)

    Άκρως ενδεικτική για την απόλυτη και συνένοχη συγκάλυψη της καταστάσεως στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας από το σύνολο του κρατικού μηχανισμού, των κυβερνητικών κομμάτων και τον ίδιο τον υπουργό Δένδια ήταν πως, σύμφωνα και με καταγγελίες κατοίκων που κατάφεραν να δημοσιευθούν μονάχα σε μικρά τοπικά Μ.Μ.Ε., στα πλαίσια της επιχειρήσεως “Ξένιος Ζεύς” ουδέποτε έγινε κάποια επέμβαση στους καταυλισμούς λαθρομεταναστών της περιοχής. Η συγκάλυψη συντελείται με σαφείς οδηγίες και εντολές της πολιτικής ηγεσίας και της ηγεσίας της αστυνομίας!

    Στην συγκάλυψη συμμετέχει ενεργά και το σύνολο των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσως, όπου παρουσιάζεται πως οι “αγρότες” (που στην πραγματικότητα δεν είναι αγρότες) “αναγκάζονται να απασχολούν παράνομους αλλοδαπούς , διότι οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για αυτές τις εργασίες” και ότι “εάν απελαθούν οι παράνομοι αλλοδαποί δεν θα μπορέσουν να καλύψουν το κόστος παραγωγής και θα καταστραφούν οικονομικά”....Την καλλίτερη απάντηση στα παραπάνω δίδει ανακοίνωση του ίδιου του “Ελληνικού” ΟΑΕΔ, ο οποίος έχει ορίσει ξεχωριστό υπεύθυνο υπάλληλο σε κάθε πόλη της Ελλάδος για να μαζεύει βιογραφικά Ελλήνων με εμπειρία σε αγροτικές εργασίες για να τους στέλνει να μαζεύουν φράουλες…. όχι στην Ελλάδα αλλά στην Ολλανδία!!!

    Ακολουθεί η περσινή προκήρυξη του ΟΑΕΔ, και αντίστοιχη θα υπάρξει και φέτος:

    ZHTOYNTAI ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ και ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
    Έναρξη 15/06/2012 και λήξη τέλος Οκτωβρίου 2012
    Η Εργασία διαρκεί από 7.00 μέχρι 12.30 και 13.00 -15.15 .
    Οι ακαθάριστες αποδοχές είναι 1.416 ευρώ, καθαρές 1.200 ευρώ.
    Ο εργοδότης καταβάλλει μέχρι 225 ευρώ για τα έξοδα ταξιδιού μετά τη λήξη της σύμβασης με την προσκόμιση των εισιτηρίων .
    Αφαιρούνται από τον μισθό 75 ευρώ τον μήνα για ασφάλιση υγείας , καθώς και 50 ευρώ την εβδομάδα για διαμονή . Είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αγροτικές εργασίες και η γνώση αγγλικών .
    Βιογραφικά στα αγγλικά αποστέλλονται με email: < gr01ea22@oaed.gr>

    Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής φράουλας στην Νέα Μανωλάδα εξάγεται και μάλιστα κυρίως σε χώρες όπως η Ολλανδία και η Γερμανία. Οι αντίστοιχες Ολλανδικές επιχειρήσεις πωλούν την φράουλα στην ίδια ακριβώς τιμή με τις “Ελληνικές” και έχουν τεράστια χρηματικά κέρδη ενώ παρέχουν 1200 Ευρώ τον μήνα καθαρές αποδοχές, με ασφάλιση και διαμονή πληρωμένα!

    Βλέπουμε επομένως ότι, εάν τα καθεστωτικά κόμματα της φαυλοκρατίας εφάρμοζαν απλώς τους νόμους, την στιγμή που η ανεργία των Ελλήνων φθάνει στο 30% , θα μπορούσαν να απελάσουν τους παράνομους αλλοδαπούς και, ως εργάτες γης στην Μανωλάδα αλλά και σε κάθε άλλη αγροτική περιοχή, να προσλαμβάνονταν μέσω του ΟΑΕΔ αρκετοί από τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ανέργους των περιοχών αυτών. Ακόμη και εάν τους παρέχονταν πλήρης ασφαλιστική κάλυψη και αμοιβές γύρω στα 900 Ευρώ τον μήνα (μισθός που θεωρείται “πολύ υψηλός” για τα σημερινά δεδομένα της χώρας), αυτή η παραγωγή θα ήταν “χρυσοφόρα” και άκρως ανταγωνιστική, καθώς το κόστος εργασίας θα ήταν πολύ χαμηλότερο από αυτό των αντίστοιχων επιχειρήσεων στο εξωτερικό (1200 Ευρώ)! Ταυτόχρονα δεκάδες χιλιάδες άνεργοι Έλληνες της περιοχής θα είχαν βρει μόνιμη εργασία.

    Αν συγκρίνει κανείς ένα τέτοιο εργασιακό πρότυπο, που θα ήταν εύκολα και άμεσα εφικτό και υλοποιήσιμο , με το σημερινό πρότυπο της παράνομης εργασίας λαθρομεταναστών, βλέπει την πραγματική διάσταση ενός μοναδικού εγκλήματος που δεν συμβαίνει μόνο στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας αλλά αποτελεί το σημερινό εργασιακό καθεστώς σε ολόκληρη την χώρα μας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λοιπόν φασίστα ΓΙΑΝΝΗ Δ.
    το σχόλιο σου μπήκε. κάνε μου τη χάρη όμως και δες αυτό το βίντεο που σε αφορά προσωπικά: http://www.youtube.com/watch?v=rD8jLjFu99E
    Τα υπόλοιπα του σχολίου σου απλά αποδεικνύουν αυτό που λέει ο τίτλος της ανάρτησης.
    ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ=ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ. Αυτό ίσχυε πάντοτε και δε θα πάψει να ισχύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή