9.4.13

Διαλύεται το ΚΚΕ…


Ορισμένοι μετατρέπουν εύκολα την ονείρωξη τους σε πραγματικότητα.



Οι αστικές φυλλάδες που ξόδεψαν άπειρο μελάνι για να γράφουν για  «εμφύλιο» στο ΚΚΕ. Μερικοί τίτλοι: «Μάχη χαρακωμάτων στο ΚΚΕ»,«Ένα ήταν το Κόμμα», «Σκηνικό ρήξης», «Κίνδυνος διάσπασης» κτλ κτλ.

Η «Αυγή» που αντέγραψε Αλέκο και έγραψε πως: «το ποσοστό των διαφωνούντων του ΚΚΕ προσεγγίζει το 35% των μελών του κόμματος.»

Η αντικομμουνιστική ιστοσελίδα «Εργατικός» Αγώνας που έγραψε: «η ηγετική ομάδα που συναθροίζεται γύρω της έχουν θορυβηθεί από την έκταση που έχουν πάρει οι διαφωνίες μέσα στο κόμμα.»


Οι άλλοι χαφιέδες της «Νέας Σποράς» που έγραψαν: «Αυτό που συμβαίνει αυτήν την περίοδο στο Κόμμα μας είναι πρωτοφανές! Μέσα από τον προσυνεδριακό διάλογο εμφανίστηκε μια πολύ ισχυρή και μαζική αμφισβήτηση των Θέσεων της ΚΕ και του προτεινόμενου Προγράμματος στο 19ο Συνέδριο. Η αμφισβήτηση αυτή, παράλληλα, καταγράφει μια σθεναρή επιμονή μεγάλου τμήματος των κομματικών μελών στην υπεράσπιση του ισχύοντος Προγράμματος, που ψηφίστηκε στο 15ο Συνέδριο.

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής που έγραψαν καθαρά όσα ονειρεύονται όλοι τους μαζί: «ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟ ΚΚΕ – ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!»

Φάτε καλύτερα γλαρόσουπα, κύριοι!!

96,8% των κομματικών μελών ψήφισε ΥΠΕΡ του Σχεδίου Προγράμματος.

97,3% των κομματικών μελών ψήφισε ΥΠΕΡ του Σχεδίου Καταστατικού.

98,9 % των μελών της ΚΝΕ ψήφισε ΥΠΕΡ των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριο.

-           

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει...κλάψαμε και σήμερα...από τα γέλια!!!! Πως το έλεγε ο Παπαγιαννόπουλος; Όξω ρεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή