27.4.13

Ρόμπα η «Χρυσαυγούλα»... (video - αφίσα)


 «Πακέτο» έφαγε στα νοσοκομεία η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Η προσπάθεια των φασιστοειδών να διοργανώσουν «αιμοδοσία μόνο για Έλληνες» έπεσε
στο κενό. Οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων αλλά και δυνάμεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ δεν επέτρεψαν στους Χρυσαυγίτες να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο.
Οι Χρυσαυγίτες μάλιστα έγιναν τελείως ρόμπα, καθώς οι ελάχιστοι που πήγαν στα νοσοκομεία (μήπως φοβούνται τις βελόνες;;;) δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα «μόνο για Έλληνες» και φύγανε. Τέτοιο ρεζιλίκι…

Στο video, οι δηλώσεις του Νίκου Γόντικα, στελέχους του ΚΚΕ για την αποτυχία της προσπάθειας της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη:



«Έπεσε στο κενό η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να ρίξει το ρατσιστικό, φασιστικό, χιτλερικό δηλητήριο ακόμα και στο αίμα. Αναγκάστηκαν να δώσουν αίμα όπως δίνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες γιατί το αίμα δεν είναι εμπόρευμα, είναι κοινωνικό αγαθό. Η απαίτηση τους πάνω στις φιάλες να γραφτεί είτε ότι είναι της Χρυσαυγούλας είτε είναι μόνο για Έλληνες δεν πέρασε.»

Τέτοια, σαν τα σημερινά με τις αιμοδοσίες, και χειρότερα ευχόμαστε στη Χρυσή Αυγή.

5 σχόλια:

  1. DINAMIKOS BRAVO
    APOMONOSTE TOUS NEONAZI
    -KAPIOS APO MAKRIA-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

    ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αθήνα 16.01.2012

    Το παρακάτω κείμενο – ανακοίνωση εστάλη στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

    Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της Τάξης μας
    Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.
    Το αίμα της εργατικής Τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
    Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ ( Αγ. Φιλοθέης 5β.)
    Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ.

    Η Εκτελεστική Γραμματεία

    http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6721569&publDate=

    http://redflyplanet.blogspot.com/2012/01/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φασιστάκο αν και ανώνυμος επίτηδες σε δημοσίευσα. Το σημειωμάτάκι που σου έδωσαν από τη Χρυσή Αυγή, άλλαξε το λίγο.
    εκτός αν τυχαία δημοσίευσες σχόλιο και εδώ
    http://www.vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=9575
    (υπάρχει και print screen πάντως)
    Πάμε τώρα στα απλά ελληνικά: "Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της Τάξης μας". από που προκύπτει αυτό που λες; από το χαρτάκι που σου έδωσε η Χρυσή Αυγή και μόνο! Δεν πειράζει φασίστες! Καλά κάνετε και βγάζετε σπυριά με το ΠΑΜΕ.
    Περαστικά και σε σένα λοιπόν!


    ΥΓ: συγγνώμη που θεωρώ ότι ξέρεις και ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αίμα της εργατικής Τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η' ΕΣΥ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ... ΑΣ' ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    Υ.Γ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ΓΙΑΝΝΗΣ Δ.
    1. σιγά μην έγραφες στο σχόλιο ότι είσαι μέλος της Χρυσής Αυγής
    2. η λέξη συνάδελφος σημαίνει/είναι αυτός που δουλεύω μαζί του, που είναι και αυτός εργαζόμενος κτλ. Κατάλαβες τώρα; Στους συναδέλφους μας λοιπόν έλληνες και ξένους εργάτες, άνεργους φτωχούς. Τι δεν καταλαβαίνεις; το ΠΑΜΕ δε βγήκε να πει αίμα μόνο για ΠΑΜίτες ή για ΚΚΕδες κτλ;;;; το κατάλαβες ή θέλεις κι άλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή