7.5.13

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυγή: «Πρωινή εφημερίδα των βιομηχάνων»


Έτσι θα πρέπει να τιτλοφορείται η «Αυγή», για να ξέρουν και αυτοί –οι ελάχιστοι- αναγνώστες της, τι διαβάζουν. Πως αλλιώς πρέπει να λέγεται μια εφημερίδα που προβάλλει την Μαριάννα Λάτση, την Γιάννα Αγγελοπούλου, την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια που μεγαλομέτοχος της είναι ο Λάτσης;

Θα μου πείτε, όλα αυτά που μας λες είναι παλιά. Ποια είναι η αποκάλυψη;;
Ξεκινάω από την αρχή. Την Πέμπτη 2 Μαίου, η Αυγή στην σελίδα 11 δημοσίευσε ένα μικρό άρθρο με τίτλο «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκδοση του ευρω-ομολόγου των ΕΛΠΕ». Το άρθρο δεν περίεχε το παραμικρό σχόλιο, ήταν σαν διαφημιστική καταχώρηση. Έτσι έχουν λοιπόν τα πράγματα.
Η αποκάλυψη λοιπόν, είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο της «Αυγής» είναι μια συρραφή αποσπασμάτων από ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!!!! Copy-Paste, λέμε!!!

Η εφημερίδα της «αριστεράς» λοιπόν, πλασάρει στους αναγνώστες της σαν άρθρο, ρεπορτάζ – πείτε το όπως θέλετε, μια ανακοίνωση μιας ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Αυτό μάλλον θα πει «υγιής επιχειρηματικότητα».

Και ο τελευταίος, πια μπορεί να καταλάβει: ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλέξει μπάντα: με το κεφάλαιο, με τα μονοπώλια, με αυτούς που μας ξεζουμίζουν για να ζούνε στη χλιδή και την πολυτέλεια.

Όποιος πραγματικά πιστεύει στο σύνθημα «Ή ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ», δεν έχει καμιά δουλειά με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα διαφορετικό, σε τίποτα καλό για το λαό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τους βιομηχάνους και τους διαφημίζει κιόλας από την εφημερίδα του….

ΥΓ. Στις δυο φωτογραφίες τα δυο δημοσιεύματα για του λόγου το αληθές.



ΥΓ2. Για να φαίνονται και οι διαφορές και οι δυο διαφορετικοί – εχθρικοί κόσμοι. Ένα τυχαίο ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη» για την ΕΛΠΕ ΑΕ.

ΥΓ3. Ας μας πούνε, τι διάφορα έχει το δημοσιεύμα της "Αυγής" για τα ΕΛΠΕ απ' την προπαγάνδα της "Ελληνικός Χρυσός" από άλλες αστικές εφημερίδες;;;

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυγή: «Πρωινή εφημερίδα των βιομηχάνων»
    ============
    Λοιπόν που λες, μόλις διάβασα τον τίτλο και πριν αναγνώσω το κείμενο, μονολόγησα δυνατά:
    ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...

    Δεν μπορεί λέω, κάτι για να γελάσουμε θα γράφει παρακάτω.
    Και τι διαβάζω παρακάτω;;;
    Ό,τι πιο φυσιολογικό για την αστικοφυλλάδα "ΑΥΓΗ".

    Λοιπόν, έκανα όρεξη για γέλιο κι έμεινα με την όρεξη.
    Χρωστάς γέλιο και σε παρακαλώ το θέλω με τόκο.

    Άκου μεγάλη αποκάλυψη πως η "ΑΥΓΗ" είναι εφημερίδα των βιομηχάνων...
    Θα με τρελάνεις ρε φίλε;

    Έκρυψε η ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι υπηρετούν τα συμφέροντα των καπιταλιστών;;;
    Όχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή