20.5.13

“True blood” ή “True opportunism”;


Ήμουνα σίγουρος με το που είδα στο 902.gr ότι το ΠΑΜΕ οργανώνει αιμοδοσία (για 87865η φορά) ότι κάτι θα έβγαζε η Χρυσή Αυγή για αυτήν την πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ.
Μέχρι που δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκα καθώς έπεσα πάνω στα άρθρα του Lenin Reloaded με αφορμή ένα άρθρο για την αιμοδοσία του ΠΑΜΕ, που έριχνε βόθρους ενάντια στο ΠΑΜΕ και δεν ήταν της Χρυσής Αυγής, αλλά της Μαριάννας Τζιαντζή (ΝΑΡ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αρθογράφος της εφημερίδας της επαναστατικής αριστεράς, της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ).
Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη θέλει να δώσει το αίμα της για να σώσει τους μπράβους που πυροβόλησαν εργάτες γης στη Μανωλάδα, δεν ξέρω αν θέλει να δώσει το αίμα της στον έναν ή στον άλλο βιομήχανο
ή εφοπλιστή, δεν ξέρω αν θέλει να δώσει αίμα σε κανέναν σφαγέα του ΝΑΤΟ. Αυτό που ξέρω είναι ότι πιο καθαρά από ποτέ η πολιτική αυτών των δυνάμεων είναι μία: ΑΝΤΙ-ΚΚΕ, ακόμα και αν συμπίπτουν με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που (αν και έπεσα έξω σε σχέση με το timing) ξέρασαν και αυτοί το ναζιστικό εμετό τους ενάντια στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ.

Σημείωση 1: «Η αστική τάξη και οι κολαούζοι της ΔΕΝ νιώθουν μίσος για τις καρκινοπαθείς αγωνίστριες» γράφει η αρθογράφος της Καθημερινής. Φαντάζομαι ότι η ίδια παρακολουθεί ΣΚΑΪ (είναι το «Καθημερινή channel»).
Τόσο πολύ αγαπάνε τις εργάτριες τα αφεντικά: http://www.youtube.com/watch?v=GA0JMcSLwp4
Εκτός αν δεν ξέρει η αρθογράφος τι προβλήματα υγείας δημιουργεί η δουλειά στα ξενοδοχεία για χιλιάδες γυναίκες. Που μπορεί εδώ που τα λέμε να μην ξέρει. Που να τις δει άλλωστε τις εργάτριες; Στα γραφεία της Καθημερινής ή του ΝΑΡ;
Να πάει να τα πει αυτά πάντως περί του πόσο "νοιάζονται οι καπιταλιστές για τη υγεία των εργατών" στη Μανωλάδα, στη Ζώνη και αλλού, που νοιάζονται τόσο πολύ, που για τα κέρδη τους δε διστάζουν να τους στέλνουνε στο θάνατο & να τους γαζώνουν με σφαίρες.

Σημείωση 2: Οι ίδιοι, όλος ο συρφετός των ναυαγών της ταξικής πάλης σαν την Τζιαντζή, που ξέρασαν πάνω στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ με τον ίδιο προκλητικό τρόπο που το έκανε και η Χρυσή Αυγή αύριο θα μας λένε για…. αντιφασιστικό μέτωπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου