5.6.13

Λαφαζάνης: «Ταξικά» μαζί με την… ΠΑΣΚΕ



Διαβάζω (λίγο καθυστερημένα) στο site του Λαφαζάνη:

«Να υπογραμμίσουμε, πάντως, ότι οι συνδικαλιστικές δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ) διαθέτουν την πλειοψηφία της Διοίκησης του ΕΚΑ, 16 από τις 31 έδρες, πράγμα που επιτρέπει, στο βαθμό που θα συντονιστούν μεταξύ τους και πολύ περισσότερο αξιοποιήσουν, στο βαθμό που είναι δυνατό, τις διαφοροποιήσεις της ΠΑΣΚΕ, να προσανατολίσουν ταξικά και αγωνιστικά το ΕΚΑ, δίνοντας μια μεγάλη ώθηση στο εργατικό κίνημα από το μεγαλύτερο Εργατικό Κέντρο της χώρας.»

Τι ζητάει ο Λαφαζάνης; Να ενωθούν οι «αριστεροί» μαζί με τους ανεπίσημους ΠΑΣΟΚους για «ταξικό» και «αγωνιστικό» προσανατολισμό! Αυτά τα λένε μάλιστα οι «ριζοσπάστες» του ΣΥΡΙΖΑ…

Τι πρωτότυπο θα μου πείτε; Σε τόσους και τόσους χώρους πάνε μαζί με τη ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚΕ ενάντια στο ΠΑΜΕ, με την «αντιμνημονιακή» ΠΑΣΚΕ θα κωλώσουν;

Γιατί δε λέει κουβέντα ο Λαφαζάνης; Πως η «μεγάλη άνοδος» της Αυτόνομης Παρέμβασης για την οποία πανηγυρίζει προήλθε από τις ψήφους των εργοδοτικών, των διευθυντάδων και των στελεχών του Σκλαβενίτη, του Βερόπουλου και του Βασιλόπουλου που πήγαν να ψηφίσουν με τα εταιρικά αυτοκίνητα!!

Τόσο «αριστερά», τόσο «ταξικά». Οι εργαζόμενοι ξέρουν όμως. Εμπιστεύονται το ΠΑΜΕ, δυναμώνουν τα ψηφοδέλτια του παντού κόντρα σε εργοδότες και εργατοπατέρες.

ΥΓ. Για περισσότερα σχετικά με την "ενότητα" διαβάστε το σημερινό άρθρο του Ριζοσπάστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου