30.6.13

Και μασόνοι στη… Χρυσή Αυγή;;



Ας γελάσουμε για μια ακόμα φορά με την Χρυσή Αυγή...

Τον Φλεβάρη του 2011, οι γελοίοι ναζιστές έγραφαν στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Κρήτης που ο Γούδης είναι… μασόνος και πως ο Καρατζαφέρης (τότε ο Γούδης ήταν στο ΛΑΟΣ) δεν τολμάει να τον αγγίξει ενώ συμμετείχε σε «μασονική εκδήλωση»!

Ορίστε η σχετική ανάρτηση:



Που είναι η πλάκα; Οι ναζήδες τελειώνουν το παραλήρημα τους για την μασονία με τα εξής λόγια προς τον Καρατζαφέρη: «Για… κοιτάξου στον καθρέφτη, μήπως εκείνα που κατηγορούσες τα κάνεις εσύ ο ίδιος τώρα!»

Αυτό που δεν υπολόγισαν βέβαια τα φασισταριά είναι πως ο Γούδης, 1 χρόνο μετά θα γινόταν αρθογράφος στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής! 


Οπότε για να τρολάρω και εγώ, ρωτάω: Και μασόνοι στη Χρυσή Αυγή;;;

2 σχόλια:

  1. KAI MONO TO ONOMA TOY KOMMATOΣ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και για να το κάνουμε ακόμα πιο πυκαντικο σύντροφοι , η ονομασία Χρυσή Αυγή χρησιμοποιείται και από μασόνους , καθώς επίσης και οι παγανιστικές αναφορές τους , που ήταν πιο ευμφανείς πριν γίνουν χριστιανοφασίστες για λόγους μάρκετινγκ , συνδέονται με μυστικιστικές τελετές και παρόμοιες αηδίες .

    Και εδώ η επιροή από τον Αδόλφο είναι παραπάνω από εμφανής μιας και είναι από τους μπαμπάδες του νεο-παγανισμού και της μοιρολατρίας που προκύπτει από την "πίστη και υποδούλωση στις ανώτερες δυνάμεις της φύσης" , εξ'ου και το φλερτάρισμα με πυροβολιμένους από "σατανιστικές" οργανώσεις , βλακ-μεταλάδες και πάει λέγοντας .

    Βέβαια ιστορικά τα εθνίκια δεν διακρίνονται και ιδιαίτερα για τις οικολογικές τους ανησυχίες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή