9.7.13

Ξεχειλίζει από ψέματα ο σκουπιδοτενεκές του αντικομμουνισμού «εργατικός» αγώνας



Όταν η πραγματικότητα δεν επιβεβαιώνει αυτά που λέει ο «εργατικός» αγώνας τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Από τα πολλά πακέτα που τρώει ο «εργατικός» αγώνας μιας και βλέπει ότι «δεν του βγαίνει» η κριτική στο ΚΚΕ (ας θυμηθούμε τα άρθρα όπου δήλωνε τη βεβαιότητα ότι το ΚΚΕ τα πάει χάλια στη νεολαία και θαπατώσει στις φοιτητικές ή ότι η «σεχταριστική γραμμή του ΚΚΕ» θα του δώσει απώλειες σε αρχαιρεσίες και διαψεύστηκαν από την ίδια τη ζωή), είπε να το ρίξει στο τσάμικο σχετικά με την ΕΡΤ και να αντιστρέψει την πραγματικότητα χρησιμοποιώντας όχι γεγονότα, αλλά …επίθετα!
Λέει ο συντάκτης του «εργατικού» αγώνα Νίκανδρος Βολιώτης (στο μαγαζί με τα τρολ τονε ψωνίσανε κι αυτόν, ξάδερφος του Γιάννη  Πετρακόγιαννη μάλλον) ότι «μια προσεκτική ανάγνωση των διαδοχικών ανακοινώσεων του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στη διάρκεια της πρώτης μέρας που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ δείχνει και τον καιροσκοπισμό του, αλλά και την αδυναμία του να αφουγκράζεται τις μάζες» (αυτές τις αφουγκράζονται μόνο οι του “εργατικού” αγώνα!!!!!)! Ο ίδιος αποδεικνύει ότι ούτε προσεκτικός αναγνώστης των ανακοινώσεων είναι, ούτε και έχει εικόνα των διαδοχικών και αλλεπάλληλων εξελίξεων εκείνης της πρώτης μέρας που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Μάλλον δεν πέρασε ούτε έξω από το ραδιομέγαρο. Θα κοιτούσε φαίνεται στο διαδίκτυο τις «διαδοχικές ανακοινώσεις» του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ…


Ο συντάκτης του «εργατικού» αγώνα μιλάει για «αρχική ελλιπέστατη ανακοίνωση του ΚΚΕ». Αν ήταν προσεκτικός αναγνώστης θα έβλεπε ότι η αρχική ανακοίνωση δεν ήταν μια, αλλά δυο: Μια για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και μια ειδική για την ΕΡΤ, οι οποίες δημοσιεύονται στον enikos.gr στις 15.35, δηλαδή κανα δίωρο πριν από το διάγγελμα Κεδίκογλου. Αυτό δεν έχει καμία σημασία για τους γκεμπελίσκους του «εργατικού» αγώνα, που μάλιστα θεωρούν ότι εκείνη η πρώτη ανακοίνωση έπρεπε να είναι …ανακοίνωση της ΚΕ και να κάνει ολοκληρωμένη ανάλυση για την ενημέρωση στον καπιταλισμό!
Στη συνέχεια, ο συντάκτης του «εργατικού» αγώνα ανακαλύπτει «διορθωτικές ανακοινώσεις» του ΚΚΕ που μετά από ώρες «έβαλαν θέμα συμπαράστασης». Πριν συνεχίσω να παραθέσω ένα απόσπασμα από αυτήν την πρώτη ανακοίνωση (την ελλιπή ντε!) που βγήκε στις 15.35 στον enikos.gr: «Ο κίνδυνος να κλείσει άμεσα η ΕΡΤ με βάση αυτό το τερατούργημα πρέπει να συναντήσει τη συνολική αντίθεση των εργαζομένων και όλου του λαού. Το ΚΚΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς και στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους καλεί να ορθώσουν ανάστημα και να συντονίσουν την πάλη τους με όλους τους εργαζόμενους». Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή έβαζε θέμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και στους άλλους δημόσιους οργανισμούς. Εξάλλου το απέδειξε με την παρουσία του στο ραδιομέγαρο από την πρώτη στιγμή. Δεν υπήρχε καμία διορθωτική κίνηση, αυτή υπάρχει μόνο στη φαντασία του «εργατικού» αγώνα. Γιατί αν είχε και στοιχειώδη εικόνα από το ραδιομέγαρο (νταξ, αυτός δεν ήταν εκεί, φίλους δεν έχει στο κίνημα; Όχι έ; Ο συρφετός με τον οποίο συναναστρέφεται δεν του είπε τίποτα;) θα ήξερε ότι και η κινητοποίηση των εργαζομένων και η μορφή της και η κλιμάκωσή της δεν αποφασίστηκαν μονομιάς. Θα ήξερε επίσης, ότι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ πέρα από τις ανακοινώσεις βρίσκονταν στο ραδιομέγαρο από την πρώτη στιγμή, πριν ακόμα από το διάγγελμα Κεδίκογλου και βέβαια πολύ πριν τον πάρουν χαμπάρι οι «χωμένοι στις μάζες» του «εργατικού» αγώνα. Για να μη μιλήσουμε για την αναμετάδοση της δραστηριότητας των εργαζομένων της ΕΡΤ από τον 902, το οποίο ο «εργατικός» αγώνας θεωρεί μάλλον ως «ψιλοπράγματα». Όλα αυτά είναι «απλαί οδοντόκρεμαι» για τον επαναστάτη του «εργατικού» αγώνα, ο οποίος δεν είδε ούτε αναμετάδοση από τον 904 του ραδιοφώνου της ΕΤ3, ούτε τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ σε κάθε πόλη, αλλά τολμά και μιλάει για «μεμονωμένη παρουσία στελεχών»! Φυσικά, όσοι είμασταν εκεί και διαδηλώναμε την αλληλεγγύη μας ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο «εργατικός» αγώνας απευθύνεται σε αυτούς που δεν ήταν εκεί, σε αυτούς που δεν είναι σε κανέναν αγώνα, που έχουν ξεκόψει με το εργατικό και λαϊκό κίνημα και τριγυρνάνε μόνο σε κάτι αμφιθέατρα σε ώρες που δεν έχει άνθρωπο βέβαια!!!

Ο «εργατικός» αγώνας φέρνει την πραγματικότητα τούμπα, προκειμένου να χτυπήσει το ΚΚΕ, αφού δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με το ΚΚΕ με πολιτικούς όρους. Η αλήθεια διαψεύδει τις θέσεις και τις εκτιμήσεις του «εργατικού» αγώνα. Η συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι γνωστή τακτική διαφόρων άσπονδων φίλων του ΚΚΕ, με πρώτους στο χορό τους ναζί. Ένα πράγμα επιστρέφω στο συντάκτη: Ο βασιλιάς είναι γυμνός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου