17.8.13

Χρήσιμη αναδημοσίευση

Εμφύλιος για τον 902
(αναδημοσίευση από την αστική φυλλάδα "ΑΞΙΑ")

Η λυσσαλέα επίθεση που εξαπέλυσαν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και ο ΣΥΡΙΖΑ στον άγνωστο επιχειρηματία που βρίσκεται πίσω από την εξαγορά του 902 δείχνει την κατάσταση πανικού στην οποία βρίσκεται το πάλαι ποτέ κραταίο σύστημα της διαπλοκής. Με θράσος χιλίων πιθήκων οι εκφραστές της διαπλοκής και οι ιδιοκτήτες των χρεοκοπημένων καναλιών  επιτίθενται λυσσαλέα κατά του ΚΚΕ γιατί μεταβίβασε τις μετοχές του 902 και πολύ σύντομα θα εκπέμψει ένας νέος τηλεοπτικός σταθμός  άκρως ανταγωνιστικός, που θα συμβάλει στην πολυφωνία αφού θα βρίσκεται εκτός των καρτέλ που έχουν διαμορφώσει στην τηλεοπτική αγορά αυτοί που άρπαξαν τις άδειες με έναν αριθμό πρωτοκόλλου και χωρίς να δώσουν δεκάρα τσακιστή. Αλήθεια οι ντουντούκες της διαπλοκής που γαβγίζουν για τον 902 μπορούν να μας πουν πως πήραν τις άδειες το mega, το star, ο Antenna, ο Skai και το Alter;
Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω καναλιών δεν έδωσαν δεκάρα τσακιστή στο Δημόσιο, αφού πήραν τις άδειες στο "μιλητό" και εκπέμπουν από το '93 μέχρι σήμερα παράνομα. επιπροσθέτως, οι... έντιμοι αυτοί επιχειρηματίες φέσωσαν τις τράπεζες με ένα δισεκατομμύριο ευρώ - εκεί έχουν φτάσει τα θαλασσοδάνεια - ενώ άρπαξαν και εκατοντάδες εκατομμύρια από το χρηματιστήριο.
Μόλις πρόσφατα το mega εξασφάλισε νέο ομολογιακό δάνειο βάζοντας υποθήκη... άυλα περιουσιακά στοιχεία. Να υπενθυμίσουμε επίσης τον πακτωλό χρήματος που διακινήθηκε στις μεταβιβάσεις αδειών και πακέτων μετοχών από διάφορα κανάλια που άλλαξαν μετόχους και ιδιοκτήτες.
Γιαυτό καλύτερα είναι να μη μιλάνε οι ντουντούκες της διαπλοκής, γιατί αν ανοίξει το ζήτημα των συχνοτήτων και εφαρμοστεί η νομιμότητα τότε θα βρεθούν χωρίς κανάλια και θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη για τα θαλασσοδάνεια, τα οποία δεν πρόκειται να πληρώσουν.

Τα χτυπήματα των "ΝΕΩΝ" στο ΚΚΕ
Συνέχισαν τα "ΝΕΑ" να αναμασούν ψευτιές και συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ, με αφορμή την πώληση του 902 και σε κατ' αποκοπή συνεργασία με τον Δ. Παπαδημούλη, επαληθεύοντας ότι μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναλάβει εργολαβικά την αντιΚΚΕ επίθεση. Τι λένε στο νέο τους δημοσίευμα τα "ΝΕΑ"; Τίποτα απολύτως! Παίρνουν το δημοσίευμα που "σήκωσε" ο 902.gr για την πώληση του 902 και με περικοκλάδες και αυθαίρετα συμπεράσματα που κατεβάζουν από το κεφάλι τους πάνε να πείσουν τους αναγνώστες τους ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ξέρουν πολύ καλά ότι τα πάντα είναι ξεκάθαρα, γιαυτό επιστρατεύουν και ολίγον από Τολστόι, και μερικές και μερικές εξυπναδούλες για τους εργαζόμενους του 902, για τους οποίους πριν από μέρικες μέρες έχυναν κροκοδείλια δάκρυα, και η σαβούρα τους είναι έτοιμη να σερβιριστεί στους αναγνώστες...
"Γιατί όλα αυτά;" θα αναρωτηθεί κανείς. Γιατί τόσο μένος και εμπάθεια για το ΚΚΕ, με αφορμή τον "902"; Δε μας περνάει απαρατήρητο ότι ο ανταγωνισμός στα ΜΜΕ των αστών μεγαλώνει και ότι ο καθένας προσπαθεί να κατοχυρώσει και να μεγαλώσει το κομμάτι του στην πίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου