24.8.13

Οι «θεοσεβούμενοι» ναζί της Χρυσής Αυγής

Με αφορμή την ιστορία με τους Δελφούς και τις δηλώσεις Κασιδιάρη για τους ειδωλολάτρες κτλ και αυτό που διάβασα στο Red River, αναδημοσιεύω την παρακάτω αναρτηση που είχα κάνει τον Φλεβάρη.

Οι Χρυσαυγίτες έγραφαν τις προάλλες για τους αντίχριστους οπαδούς του Μάρξ και για τους παπάδες που έσφαξε ο Λένιν…
Το αστείο της όλης υπόθεσης, είναι ότι η Χρυσή Αυγή παριστάνει την Ελένη Λουκά ενώ ο Καιάδας και άλλοι Χρυσαυγίτες, υμνούν τον Σατανά!
Γιατί να μας λέει για «άθεους κομμουνιστές» και καμιά γιαγιά που ξημεροβραδιάζεται στον Άγιο Γεράσιμο να το δεχτώ… Επειδή, όμως το παραμύθι έχει και όρια, αναρτώ εδώ μερικά – όχι άγνωστα στοιχεία για το πόσο «χριστιανική» είναι η Χρυσή Αυγή.
 
 
Ας δούμε, μερικούς στίχους από τραγούδια του Καιάδα που ήταν μαζί με το Παναγιώταρο έξω από το Χυτήριο και φώναξε για το αντιχριστιανικό «Corpus Cristi».
«Ονειρεύομαι τον κόσμο χωρίς τον υπάνθρωπο του Ιεχωβά / αναγγέλω την επιστροφή του Υπεράνθρωπου» (A holocaust in fron to gods eyes)
«Τότε μόνο είχε την περίφημη ιδέα / να στείλει τον μπάσταρδο υιό του, τον γαμ**** Ιησού Χριστό. / Μα τώρα ο διάβολος υπερισχύει. / Θα αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει σαν το χέρι που έχει γάγγραινα. / Και πάνω στους βωμούς θα σφάξουμε τους ηλίθιους και τους κουτσομπόληδες.» (Extreme Unction)
Πάμε να δούμε, και πως σχολιάζει έναν ύμνο στο Σατανά ο φύρερ της Χρυσης Αυγής, ο Μιχαλολιάκος:
Κάποιος Οδυσσέας Πατεράκης, έγραψε την ποιητική συλλογή «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου». Το «λογοτέχνημα» προλογίζει ο Μιχαλολιάκος.
Στη συλλογή περιέχεται και ένα ποίημα με το τίτλο «Χρυσή Αυγή». Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα είναι το παρακάτω:
«Σκύψε τα χέρια σου άπλωσε και πάρε τη ψυχή μου / σ’ εσένα ανήκει, ω Σατανά, κι εδώ και μπρος και πάντα»
Πρόκειται δηλαδή για μια καθαρή προσευχή στο Σατανά. Πως σχολιάζει ο Μιχαλολιάκος: «Εκείνο το οποίο προσωπικώς περισσότερο τιμώ εις το Αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου είναι η πνευματική τόλμη και η ιδεολογική συνέπεια. Η πνευματική τόλμη ενός ανθρώπου να μην υπολογίζει τον σκοταδισμόν είκοσι αιώνων και να τολμά αναφοράς εις τους παλαιούς απολεσθέντας παραδείσους, οι οποίοι συγχρόνως είναι και οι μελλοντικοί κόσμοι των ονείρων μας, τα οποία με την βούλησιν μας θα γίνουν πραγματικότης.»
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι όποια μάσκα και να φορέσει η Χρυσή Αυγή, του καλού χριστιανού, του πατριώτη, του φιλάνθρωπου από πίσω κρύβονται οι ίδιοι φασίστες, οι ίδιοι ναζιστές. Δηλαδή, η πιο βάρβαρη, πιο εγκληματική έκφραση του κεφαλαίου. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου