8.8.13

Το «Χάι» πιο έγκυρο από την… «Αυγή»!


Στις 6 Αυγούστου, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε την εξής βρωμιά για το ΚΚΕ:

«Ορισμένοι καχύποπτοι σκέπτονται ότι, πέρα από το τίμημα της πώλησης, μπορεί να υπάρχουν και άλλα ανομολόγητα συμβόλαια. Το «βρόμικό 2013»;»

Επειδή, εμένα όλα αυτά κάτι μου θύμιζαν… έκατσα και το έψαξα λίγο και διαπίστωσα ότι τα ίδια υπονοούμενα για «νταραβέρια» επιχειρηματιών με το ΚΚΕ, τα έχει ξαναγράψει η «Αυγή», πέντε χρόνια πριν. Έγραφε, λοιπόν, η εφημερίδα της «αριστεράς» στις 20 Ιούλη 2008:
«(…) χωρίς κανείς να μπορεί να αποδείξει κάτι, τίθεται το (εύλογο) ερώτημα με τι ανταλλάγματα βοηθάνε οι επιχειρηματίες το ΚΚΕ»

Οι λέξεις αλλάζουν λίγο αλλά τα νόημα καρμπόν. Από τη μια αναπαράγουν βρωμιά και λάσπη και από την άλλη λένε για «καχύποπτους» και έλλειψη «αποδείξεων». Η δουλειά όμως γίνεται. Όποιος πέσει στη παγίδα έπεσε, για τους άλλους έχουμε και τον κ...ο μας καλυμμένο!

Πάμε στην ουσία για να φανεί και το μέγεθος της αλητείας της «Αυγής». Γιατί έγραφε αυτά που έγραφε;; Η αφορμή ήταν η προβοκάτσια που έστησε το ΠΑΣΟΚ, με τον Θ. Πάγκαλο στη πρώτη γραμμή και από κοντά τον Καρατζαφέρη, τον Μανώλη (στη ΝΔ τότε) και διάφορους ΠΑΣΟΚους της δημοσιογραφίας για τις δήθεν σχέσεις ΚΚΕ – «Γερμανού».

Η «Αυγή» από κοντά και αυτή, έγραψε τότε διάφορες βρωμιές για το ΚΚΕ, με βασικό υλικό τις συκοφαντίες του Πάγκαλου. Το ίδιο κάνει και τώρα. Η διάφορα, είναι πως τότε σιγόνταρε την συκοφαντία ενώ σήμερα ηγείται αυτής. Άλλαξαν βλέπεις οι ρόλοι με το ΠΑΣΟΚ, έγιναν ΣΥΡΙΖΑιοι και πολλοί ΠΑΣΟΚοι…

Αυτό που δεν υπολόγισε βέβαια τότε η «Αυγή» και έτσι θα την πάθει και τώρα, είναι πόσο γρήγορα θα ξεσκεπαστεί η συκοφαντία.  Έτσι, δεν πέρασαν δυο χρόνια, και ο Χρ. Βερελής, υπουργός του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε σε Εξεταστική Επιτροπήτης Βουλής, πως από τις έρευνες που έγιναν δεν προέκυψε ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ ΚΚΕ και εταιρείας «Γερμανός».

Η «Αυγή» βέβαια, όπως ο Πάγκαλος δεν παραιτήθηκε ποτέ, δεν έγραψε πότε την αλήθεια και όχι μόνο, ξανά ξερνάει την ίδια ψευτιά, με άλλες διατυπώσεις όπως είδαμε. Με τον ίδιο τρόπο θα διαψευστούν και πάλι.
Τέτοια «αξιοπιστία» και τέτοια «εγκυρότητα» η «Αυγή», που συγκρίνεται με κουτσομπολίστικα περιοδικά.

Η βρωμιά και η μπόχα τους θα τους ακολουθεί για πάντα. Άλλωστε αυτό που ξεχωρίζει τους οπορτουνιστές από τους τίμιους αγωνιστές, είναι η γλίτσα τους.  Σ’ αυτή, τη γλίτσα μέσα, είναι και που θα πνιγούνε…

1 σχόλιο: