12.8.13

H υποκρισία του «Νευροσπάστη» αποκαλύπτεται

 Απ’ τη πρώτη στιγμή, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες του «902» (σχεδόν 40 έχουν φτάσει οι επιστολές) ξεκαθάρισαν πως κανέναν δεν τον έπιασε ο πόνος για χάρη τους αλλά ότι ο μοναδικός στόχος των διάφορων ενωμένων αντι-ΚΚέδων από την Χρυσή Αυγή ως την Αυγή, ήταν να επιτεθούν στο ΚΚΕ.


Έχουν πει ήδη αρκετά, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, έχουν κλείσει πολλά στόματα. Θέλω μόνο να προσθέσω ένα ακόμα αποκαλυπτικό παράδειγμα, για την ιστοσελίδα «Νευροσπάστης». Οι συγκεκριμένοι που διαχειρίζονται αυτή την σελίδα, επώνυμοι και ανώνυμοι, «κλαίνε» εδώ και καιρό για τους απολυμένους του “Ριζοσπάστη”. Στην σελίδα αυτή, σχολιάζουν σχεδόν αποκλειστικά 4-5 άτομα, καθώς η σελίδα «κόβει» αβέρτα σχόλια, όταν δεν της είναι αρεστά.
Ένας από αυτούς, τους «μονιμάδες» είναι και ο «Φαίδων» (μία ματιά στους σχολιασμούς των υπόλοιπων αναρτήσεων του site επιβεβαιώνει και με το παραπάνω τον όρο «μονιμάς»). Ο τύπος έχει χύσει πολύ δάκρυ για τους εργαζόμενους του Ριζοσπάστη και πολύ δηλητήριο για την «ηγεσία» του ΚΚΕ.

Οι επιστολές των εργαζομένων του «902», όμως του χαλάσανε τη σούπα και αποκαλύφθηκε. Έτσι, αυτός που μέχρι πριν έλεγε για τις απολύσεις του Περισσού κτλ κτλ, για τους εργαζόμενους του «902» δεν είχε ούτε ένα τόσο δα δάκρυ.

Γιατί; Μα επειδή οι εργαζόμενοι του «902» υπερασπίζονται το Κόμμα τους. Έτσι, αφού δεν μας «ταιριάζουν» στο κάδρο μας, αφού δεν μπορούμε να τους «υπερασπιστούμε», τους συκοφαντούμε. Έτσι για τον κύριο «Φαίδων», οι εργαζόμενοι του «902», είναι «παράσιτα», και «χούλιγκανς που παρίσταναν τους δημοσιογράφους»!!! Οι μάσκες έπεσαν κύριοι. Περαστικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου