9.8.13

"Δεν τους επιτρέπουμε να μας πιάνουν στο στόμα τους!" Κι άλλο κείμενο που ΔΕ θα βάλει το left και το tvxs



Τα  γεγονότα που ακολούθησαν την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την πώληση της «Ραδιοτηλεοπτικής» δίνουν στοιχεία χρήσιμα, όχι μόνο για τους κομμουνιστές και τους φίλους του ΚΚΕ, αλλά συνολικά για τους εργαζόμενους.
Γιατί η επίθεση που εξελίσσεται δείχνει το πραγματικό πρόσωπο των συνασπισμένων δυνάμεων του αντικομμουνισμού, το ταξικό μίσος που έχουν κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και πλουτοκράτες όπως το συγκρότημα Λαμπράκη, αλλά και διάφοροι παράξενοι αριστερίζοντες κατά του ΚΚΕ και της πολιτικής του.  
Οι αντίπαλοι του ΚΚΕ και των εργαζομένων εκτιμούν ότι βρήκαν ευκαιρία να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ, να υπονομεύσουν τη δοκιμασμένη στο χρόνο ανιδιοτέλεια, την κομμουνιστική ηθική του, να το πιέσουν και να το δυσκολέψουν οικονομικά.

Αυτό αντιστοιχεί στα συμφέροντα που υπηρετούν. Επιδιώκουν να χτυπήσουν το ΚΚΕ για να χτυπάνε από καλύτερες θέσεις τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους.
Αυτό ακριβώς κάνουν με τους εμπαθείς αλαλαγμούς προσπαθώντας με τη σκόνη που σηκώνουν να σκεπάσουν την αλήθεια, να βιάσουν την πραγματικότητα. Την πραγματικότητα ότι η άσχημη οικονομική κατάσταση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «902» που τροφοδοτήθηκε και από την καπιταλιστική κρίση δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί.
Επομένως, έπρεπε να βρεθεί λύση για να μπορέσει το Κόμμα μας και ο σταθμός να ανταποκριθούν σε ορισμένες υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις που αφορούν τους εργαζόμενους στο σταθμό και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Αυτή την απλή αλήθεια βιάζει ο αντικομμουνιστικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλέει με τα πιο άνομα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, τονίζοντας και με αυτό το παράδειγμα ακριβώς αυτό που έχουμε επισημάνει από καιρό πριν. Ότι το κόμμα αυτό, ανεξάρτητα από τις φιοριτούρες, είναι πιστό σκυλί του συστήματος και έχει μίσος στους κομμουνιστές και στις κομμουνίστριες, στους φίλους του Κόμματος που στηρίζουν τόσα χρόνια αποφασιστικά τον «902».
Αυτό αποδεικνύει η στάση τους και οι βρομιές που εκτοξεύουν υποταγμένα στελέχη του οπορτουνισμού και η εφημερίδα «Αυγή» κατά του ΚΚΕ.  
Εμείς που δουλέψαμε στον «902» με αφοσίωση και συνέπεια και συνειδητοποιούμε ουσιαστικά ότι μέσα σ' αυτές τις οικονομικές δυσκολίες πρέπει να βρεθεί λύση που δεν θα βάζει το ΚΚΕ σε κίνδυνο, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.
Δεν τους επιτρέπουμε να μας πιάνουν στο στόμα τους και θα υπερασπιστούμε το Κόμμα μας, το ΚΚΕ με όλες μας τις δυνάμεις.
Οι σχέσεις μας με το κόμμα της εργατικής τάξης είναι σχέσεις ζωής και δεν θα αφήσουμε κανέναν διαχειριστή του εκμεταλλευτικού συστήματος να τις λερώσει. 
Σαν υστερόγραφο:
Πολλοί από μας τους εργαζόμενους δουλέψαμε σε αρκετές δουλειές σε καπιταλιστικές επιχειρήσεις και έχουμε πείρα από εκμετάλλευση. Έχουμε πείρα από την αταλάντευτη στήριξη του ΚΚΕ, αλλά και από την απουσία των δυνάμεων της υποταγής στο κεφάλαιο και την ΕΕ που κάνουν τώρα τα λιοντάρια… για να χτυπήσουν το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου