25.9.13

Η ξεφτίλα του «ΠΡΙΝ» και του Δελαστίκ




Χτες, όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η «Χρυσή Αυγη» αναδημοσίευσε στην ιστοσελίδα της, άρθρο του στελέχους του ΝΑΡ Γ. Δελαστίκ που αρχικά είχε δημοσιευθεί στο «ΠΡΙΝ».

Στο άρθρο αυτό, ο Γ. Δελαστίκ παριστάνοντας τον Ταξίαρχο Θεοχάρη, παρότι ισχυρίζεται πως δεν το κάνει («Δεν παριστάνουμε τον επιθεωρητή Κλουζό», γράφει) ουσιαστικά αθωώνει τους φονιάδες της Χρυσής Αυγής με το απίστευτού βάθους και ανάλυσης επιχείρημα πως δεν ωφελείται από την δολοφονία!


Χρησιμοποιεί επίσης παρόμοια «λογικά» δήθεν επιχειρήματα που προβάλλονται και από τους Χρυσαυγίτες: «Πρέπει να σημειώσουμε ότι εμάς μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που κινήθηκε ο δολοφόνος. Διέπραξε εν ψυχρώ το φόνο στο κέντρο της Αμφιάλης, με δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, χωρίς να προσπαθήσει έστω και με ένα κράνος μοτοσικλετιστή να καλύψει κάπως το πρόσωπό του. Δεν προσπάθησε καν να διαφύγει. Άφησε επί τόπου το μαχαίρι της δολοφονίας με τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Όλα αυτά ενώ ήταν πασίγνωστος στην Αμφιάλη και επίσης πασίγνωστη η πολιτική του ταυτότητα.»

Η κατακλείδα του άρθρου του είναι η εξής: «Δεν είναι απλώς εξοργιστικές οι θέσεις Σαμαρά – Βενιζέλου. Το σοβαρότερο είναι ότι πυκνώνουν τις αναπόδεικτες –μέχρι στιγμής, τουλάχιστον– αμφιβολίες για το κατά πόσο ο δολοφόνος έδρασε όντως πρωτοβουλιακά ή αν σκότωσε εκτελώντας εντολές κάποιων άγνωστων σε εμάς κέντρων, διαφορετικών πάντως από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Ίδωμεν…»

Για όποιον αντέχει ας επισκεφθεί την ιστοσελίδα του ΠΡΙΝ και ας το διαβάσει ολόκληρο.

Οι απόψεις του Γ. Δελαστίκ είναι τόσο εξοργιστικές, ποτίζουν τόσο απροκάλυπτα την «γλάστρα» της Χρυσής Αυγής που μέχρι και το «Έθνος» (για τους δικού του λόγους) βγήκε σήμερα να τις καταδικάσει!

Να τον χαίρεστε εκεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στο ΠΡΙΝ. Αυτός είναι ο «αντιφασισμός» σας ξεφτίλες…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου