20.9.13

Πού το πάνε οι φασίστες;

Το πρακτόρικο σάιτ defencenet.gr, γνωστό για τις σχέσεις του με τη φασιστική ναζιστική Χρυσή Αυγή, χτες δημοσίευσε την χοντρή προβοκάτσια ότι δήθεν ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ο χρυσαυγίτης Γ. Ρουπακιάς, ανήκε στο ΚΚΕ! Μάλιστα, εξακολουθεί να έχει αυτό το προβοκατόρικο δημοσίευμα, ενώ άλλα σάιτ (όπως το newsbomb), αλλά και η τηλεόραση Action προχώρησαν σε επανόρθωση.

Σήμερα, αυτό το σάιτ δημοσιεύει άλλο
κείμενο για μια επίθεση με στρακαστρούκες που έκαναν κάποιοι από μια ομάδα προχτές στη Βέροια σε εξώπορτα σπιτιού που κάποτε έμενε στέλεχος της ΧΑ και έγραψαν στον τοίχο το σύνθημα «ναζιστή θα σε τσακίσουμε». Και αφού το κάνει αυτό και παραθέτει και φωτογραφίες από βομβιστικές επιθέσεις που έχουν γίνει εδώ και χρόνια, πετάει και τη γκεμπελίστικη βρωμιά, ότι τάχα «ηθικός αυτουργός είναι το ΚΚΕ». Είναι γνωστό σε όλους ότι το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τέτοιες πρακτικές, αλλά οι φασίστες επιχειρούν να ρίξουν λάσπη.

Γνωστός ο προβοκατόρικος ρόλος τους. Όπως αποδεικνύει η ιστορία οι ναζί δε δίστασαν να κάψουν το Ράιχσταγκ προκειμένου να το χρεώσουν μετά σε κομμουνιστές και αγωνιστές. Μακρύ χέρι του συστήματος ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα και την πρωτοπορία του ήταν πάντα, έτσι είναι και τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου