25.9.13

Προπαγάνδα βγαλμένη από τα συρτάρια της CIA

Ότι είναι ενταγμένοι μέχρι το μεδούλι στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τους μηχανισμούς και παραμηχανισμούς της εξουσίας του κεφαλαίου αποδεικνύουν οι χρυσαυγίτες. Στη λύσσα τους να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να συκοφαντήσουν το εργατικό λαϊκό κίνημα και την πρωτοπορία του, το ΚΚΕ, οι χρυσαυγίτες αναπαράγουν ατόφια την επιχειρηματολογία της CIA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και λένε ότι οι Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας - Λαϊκός Στρατός (FARC-EP) είναι... "τρομοκρατική οργάνωση" και "πρεζέμποροι".
Εννοείται ότι κάτι φασίστες σαν τους χρυσαυγίτες εχθρεύονται όπως ο διάολος το λιβάνι κάθε αγώνα, κάθε προσπάθεια, κάθε κίνημα του λαού και της νεολαίας με στόχο την απαλλαγή από την ταξική σκλαβιά και τον ιμπεριαλισμό. Γι' αυτό και υιοθετούν ατόφια την προπαγάνδα των ιμπεριαλιστών. Πάντα γιουσουφάκια των αμερικανών ήταν οι χρυσαυγίτες και οι ομοϊδεάτες τους, όπως οι χουντικοί, τους οποίους τόσο θαυμάζουν οι χρυσαυγίτες. Στα λαγούμια σας φίδια του ναζισμού.

ΥΓ: Αλήθεια, αυτό το έγγραφο της ΚΥΠ, που δείχνει ότι στη μισθοδοσία της βρίσκονται Πλεύρης και Μιχαλολιάκος και κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι αληθινό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου