21.2.14

Αθεράπευτα ψεύτες οι ΣΥΡΙΖΑιοι!

UPDATE: Σχόλιο του 902.gr για το ίδιο θέμαΠως το λένε; Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο χειρότερα για τη πραγματικότητα… Ακριβώς έτσι!

Η σημερινή «Αυγή» όχι μόνο επιμένει να αναπαράγει το ψευδές, ανυπόστατο και προβοκατόρικο δημοσίευμα του «Epirusgate» που δημοσίευσε και το (ψ)left.gr αλλά προσθέτει και νέες, μυθιστορηματικές πινελιές!!
 
Θαυμάστε δημοσιογραφία:

«Διασταυρωμένες πληροφορίες … η σχετική ανακοίνωση διάψευσης των διαγραφών της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας … αρκείται στο να κάνει λόγο για «συκοφαντίες» και «προβοκάτσια», χωρίς να διαψεύδει ρητά την είδηση. Επιπλέον εντύπωση προκαλεί πως δεν υπήρξε ανακοίνωση της ίδιας της οργάνωσης, δηλαδή της κομματικής οργάνωσης Κόνιτσας…. Σημειώνεται, δε ότι ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε επισκεφτεί την πόλη των Ιωαννίνων στις αρχές Φεβρουαρίου και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρενέβη προσωπικά στη διένεξη της κομματικής οργάνωσης της Κόνιτσας.»

Πόσα ψέματα μπορούν να χωρέσουν σε τόσες λίγες γραμμές;; Οι τύποι είναι ψεύτες με πατέντα. Εγώ δεν θα βάλω κάποιο δικό μου σχόλιο, η καλύτερη απάντηση έχει δοθεί ήδη από την ΚΟ Κόνιτσας του ΚΚΕ:

«Οι βρωμιές και οι προβοκάτσιες, που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, είναι ο κρυφός πόθος όσων έχουν ταχθεί απέναντι στο ΚΚΕ. Όσων ονειρεύονται συνεργασίες του ΚΚΕ, επιζήμιες για το λαό, για να σώσουν το καπιταλιστικό σύστημα από την κρίση του.
Σύσσωμη η ΚΟ Κόνιτσας του ΚΚΕ, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, θα δώσουν τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Κόνιτσας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Σδούκο.
Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα για τις μεθόδους που αξιοποιούν κάποιοι για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να απαντήσουν στις προβοκάτσιες, τα ψέματα και τη συκοφαντία, στηρίζοντας παντού το ΚΚΕ»

1 σχόλιο:

  1. Ποιος είπε ότι η γελοιότητα έχει πάτο ;;;

    Επίσης, ποιος είπε ότι οι οπορτουνιστές δεν είναι γελοίοι ;;;

    Όχι τίποτα άλλο, αλλά ... πασχίζουν και για την ... ενότητα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή