12.5.14

Περιστέρι: Συκοφαντίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εναντίον του ΚΚΕ

Στις συκοφαντίες της δημοτικής παράταξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Περιστέρι, σε ό,τι αφορά τη θέση του ΚΚΕ για το άλσος, αναφέρεται η ΚΟ Περιστερίου σε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:
«Στη γνωστή λογική της, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η δημοτική της παράταξη, η "Αριστερή Κίνηση Περιστερίου", συκοφαντεί τη "Λαϊκή Συσπείρωση" για το γνωστό θέμα του Άλσους Περιστερίου, λέγοντας πως δήθεν το ΚΚΕ συμφώνησε να καταπατηθεί το πράσινο και να παραμείνει ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Τι να πει κανείς για τους μόνιμους απολογητές του συστήματος! Άλλο τελικά δεν έχουν στο μυαλό τους, από το να υπονομεύουν τους αγώνες, να σπέρνουν αντικομμουνισμό και ψεύδη.

Αφού έχει όρεξη για "ιστορίες" η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ας θυμίσουμε τα γεγονότα πιο ολοκληρωμένα: Την περίοδο 1982 – 1986 το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει ό,τι μπορούσε για να φύγει το Φεστιβάλ της ΚΝΕ από το Άλσος Περιστερίου. Λεπτομέρεια: δημοτική σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ σε εκείνη την περίοδο που πρωτοστάτησε στο "κυνηγητό" της ΚΝΕ ήταν η κ. Βαφειάδου, η τωρινή δηλαδή δημοτική σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Επιπλέον, δεν είπε ούτε έκανε τίποτα, όταν μετέτρεψαν το Άλσος σε εκθεσιακό κέντρο.
Φυσικά αρκεί να ρωτήσεις το λαό του Περιστερίου, ποιο ήταν το κύριο στοιχείο που οδήγησε να μην παραδοθεί το Άλσος σε ιδιώτες ή να μη γίνει χαβούζα. Θα σου μιλήσει για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, για την ακούραστη δουλειά χιλιάδων κομμουνιστών κάθε χρόνο μαζί με την αγωνιστική δημοτική αρχή τότε του ΚΚΕ.
Κανείς δηλαδή καλοπροαίρετος άνθρωπος δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα προφανή, εκτός από τους γνωστούς καιροσκόπους και τυχοδιώκτες.
Η "Λαϊκή Συσπείρωση" έχει ξεκάθαρη θέση για την αξιοποίηση όλου του χώρου του Άλσους: Απομάκρυνση του εκθεσιακού κέντρου, του γκαράζ και του σταθμού μεταφόρτωσης, ενιαίος χώρος πρασίνου μαζί με το σημερινό Άλσος, ανοιχτό και δωρεάν για όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Δηλαδή, θέση ξεκάθαρη που δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία ή διαστρέβλωση.
Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν σωστά την ψήφο τους στις 18 και 25 Μάη. Να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Περιστερίου. Να μην εγκλωβιστούν στο νέο διπολισμό (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ). Να μη σκορπίσουν την αγανάκτησή τους στην ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που πίσω από τις δήθεν επαναστατικές κορώνες "κλείνει το μάτι" στους νέους "σωτήρες". Άλλωστε συνεργάζεται μαζί τους σε σειρά σωματείων και φορέων.
Κριτήριο ψήφου για τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, το ταξικό τους συμφέρον. Υπάρχει σίγουρη, σταθερή, δοκιμασμένη επιλογή:
Ισχυρό ΚΚΕ παντού, Δύναμη και Ελπίδα είναι του Λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου