3.5.14

Η διαφημιστική του ΣΥΡΙΖΑ



Σε διάφορες εφημερίδες γράφτηκε, χωρίς να διαψεύστει, πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με την διαφημιστική εταιρεία Clever Bank για την προεκλογική του καμπάνια.

Από μόνη της αυτή η είδηση έχει αρκετά ενδιαφέρουσα. Ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι το πελατολόγιο της εταιρείας, όπως και ο ιδιοκτήτης της.

Οι πελάτες της Clever Bank: ΠΑΣΟΚ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΕΟΤ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, JUMBO, TO ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ (!), ΣΟΥΠΕΡ-ΛΙΓΚΑ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΔΙΕ, ΟΠΑΠ και πολλοί άλλοι ακόμη…


Ιδιοκτήτης της διαφημιστικής εταιρείας, είναι ο Δημήτριος Τζιώτης που ήταν στην ομάδα του Τόνι Μπλερ και γράφτηκε στο ΠΑΣΟΚ για να ψηφίσει για πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου! Το 2007 είχε θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρός του ΠΑΣΟΚ!! Έχει γραφτεί πως είναι και επικοινωνιακός σύμβουλος της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Σχόλια; Νομίζω δεν χρειάζονται. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ, αντιγράφοντας μέχρι και τις λεπτομέρειες. Ένα κάρο στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας μιλάει στα συνέδρια που μιλούσε και ο Γιωργάκης. Ο Λαφαζάνης παριστάνει την «Αριστερή Πρωτοβουλία», ο «Αυριανισμός» έχει γίνει δεύτερη φύση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κτλ κτλ.
Τώρα πήραν και την ίδια διαφημιστική εταιρεία… Πιο ΠΑΣΟΚ πεθαίνεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου