18.6.14

Συγκέντρωση αρχειακού υλικού για τα 40χρονα του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Σε ανακοίνωση - κάλεσμα για τη συγκέντρωση αρχειακού υλικού για τα 40χρονα του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» η Επιτροπή Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ αναφέρει:
«Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή", που φέτος συμπληρώνει τα 40 χρόνια του, αποτελεί ένα κομμάτι της Ιστορίας μας, των αγώνων του λαού και της νεολαίας για το φτιάξιμο μιας κοινωνίας "στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων".
Με αφορμή τη συμπλήρωση και τον εορτασμό φέτος των 40 χρόνων, η Επιτροπή Φεστιβάλ του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ καλεί όλους τους συντρόφους, φίλους και συναγωνιστές που διαθέτουν αρχειακό υλικό που αφορά το Φεστιβάλ, να συμβάλουν στην προσπάθεια της ΚΝΕ για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αρχείου των Φεστιβάλ μας. 

Φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό, έντυπα, αναμνηστικά, σε οποιαδήποτε μορφή και αν υπάρχουν (έντυπη ή ηλεκτρονική, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο), μας ενδιαφέρουν! Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους στις εκδηλώσεις του 40ού Φεστιβάλ, ενώ στόχος είναι και η παραπέρα αξιοποίησή του στο μέλλον.
Η βοήθεια και η συμβολή όλων των συντρόφων, συναγωνιστών και φίλων είναι απαραίτητη!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Φεστιβάλ στην ηλεκτρονική διεύθυνση festival@kne.gr και στο τηλέφωνο 210-2592245».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου