27.11.14

Για τις συκοφαντίες του Παπαδημούλη #1

Οι αγώνες, η προθέρμανση και οι απουσίες του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: 902.gr


Με τα γνωστά «τιτιβίσματά» του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης συκοφαντεί εκ νέου το ΚΚΕ, λέγοντας ότι «Κουτσούμπας: "Το ΚΚΕ θα βγει στους δρόμους, από την πρώτη μέρα κιόλας, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ". Τώρα κάνει οικονομία δυνάμεων και ετοιμάζεται...». 
Δεν πιστεύουμε ότι ο Δ. Παπαδημούλης έχει γίνει πια τόσο ...«Ευρωπαίος» ώστε να μη γνωρίζει τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, δεν πιστεύουμε ότι ο Δ. Παπαδημούλης δεν γνωρίζει ότι τα έγραψε αυτά δυο μέρες πριν από την πανελλαδική πανεργατική απεργία, για την επιτυχία της οποίας οι κομμουνιστές έχουν δώσει όλες τους τις δυνάμεις. Όπως επίσης δεν πιστεύουμε ότι δεν άκουσε τίποτα ο κ. Παπαδημούλης για το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη στο οποίο συμμετείχαν περίπου 1.000 συνδικάτα - δεκάδες εκ των οποίων δεν συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. 

Φυσικά και τα γνωρίζει ο Παπαδημούλης. Όπως γνωρίζει και την εκκωφαντική απουσία του κόμματός του, του ΣΥΡΙΖΑ, από τους τόπους δουλειάς και τους αγώνες των εργαζομένων, την αρνητική στάση στελεχών του σε συνελεύσεις για συμμετοχή στην απεργία. Όπως και γνωρίζει ο Παπαδημούλης ότι απεργοσπάστες και τσιράκια εφοπλιστών συσπειρώνονται στο δικό του κόμμα, όπως φάνηκε πρόσφατα στις εκλογές για το Συνδικάτο Μετάλλου.
Αφού λοιπόν τα γνωρίζει αυτά, γιατί γράφει ψέματα για το ΚΚΕ; Μα γιατί ακριβώς επειδή η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσκεπαστεί και δεν μπορεί να κρύψει ότι είναι πολιτική στη γραμμή της ΕΕ και των μονοπωλίων, ο ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγει στη συκοφάντηση του ΚΚΕ. Είναι κι αυτή μια (βρωμερή) μέθοδος ψηφοθηρίας... 
Αλλά γιατί δεν μας λέει ο κ. Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί δεν βρίσκεται στους δρόμους με το λαό, γιατί δυο χρόνια τώρα δεν κάνει τίποτα απολύτως για να οργανώσει την πάλη του; Εκτιμά μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστεί ο λαός; Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει «πριν πεινάσει» και δεν θέλει να αποκτήσει ο λαός ...κακές συνήθειες αγώνων για να μην τον έχει απέναντί του όταν γίνει «χαλίφης» στη θέση του χαλίφη; Ή μήπως δεν του μένει χρόνος να ασχοληθεί με το λαό, γιατί έχει να ασχολείται με τα διάφορα fora, think tank, Βrookings κ.λπ.;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου