13.11.14

Αλ. Τσίπρας: Θυμήθηκε τον «αριστερισμό» για να κρύψει τον κυβερνητισμό!

 Πηγή: 902.gr

Έχει βαλθεί να κάνει την αμετροέπεια βασική «συνιστώσα» ο Αλέξης Τσίπρας, που θυμάται από καιρό σε καιρό τον μεγάλο μπολσεβίκο επαναστάτη Β. Ι. Λένιν, για να ντύσει με αγωνιστικό μανδύα τον άκρατο κυβερνητισμό του κόμματός του. Ξεσήκωσε, λοιπόν, αυτήν τη φορά μια παράγραφο του Λένιν από τον «Αριστερισμό». Έγραφε ο Λένιν και επανέλαβε χτες, μπροστά στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας: «Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να διευρύνουμε τα μέτωπα πάλης, ακόμα και με συμμάχους που μας φαίνονται ασταθείς, ταλαντευόμενοι, όχι αρκετά δυνατοί και αποφασισμένοι για να αντέξουν την πορεία μέχρι το τέλος».
Και όλα αυτά γιατί; Μα για να δικαιολογήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την όσμωση του κόμματός του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, ό,τι έχει απομείνει από τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη - που έβριζε (κυριολεκτικά) στα συνθήματά της η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - και τους πρώην εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ (πρώην ΠΑΣΟΚ, ως εργατοπατέρες συνεχίζουν) που συρρέουν στην Κουμουνδούρου. 

Το γεγονός ότι ούτε ο στόχος ούτε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καμία σχέση με εκείνους του Λένιν και των μπολσεβίκων δεν παίζει κανένα ρόλο στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν διστάζει ακόμα και τον Λένιν να φέρει «στα μέτρα» της διαχείρισης του καπιταλισμού...
Φανταζόμαστε ότι στα διάφορα think tank των μονοπωλίων δεν θα ειπωθούν ανάλογες εξυπνάδες... Εκεί υπάρχει ρεαλισμός και σοβαρότητα...
ΥΓ: Για να αντιληφθεί κανείς τη φαιδρότητα τέτοιων επικλήσεων στον Λένιν από πολιτικούς που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τους κομμουνιστές, ούτε με την πάλη για το σοσιαλισμό - πέραν του Αλ. Τσίπρα - αρκεί να θυμίσουμε ότι ακόμα και ο Αντ. Σαμαράς έφτασε να επικαλεστεί τον Λένιν μιλώντας στη Βουλή (11/11/2012) για να παρομοιάσει την τρικομματική -τότε- συγκυβέρνηση ως «επανάσταση»!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου