21.1.15

 Επιστράτευσαν και τον Κοψίδη

Πηγή: 902.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να χτυπήσει το ΚΚΕ -γιατί χαλάει τη σούπα της «Ελπίδας» που δήθεν έρχεται, αποκαλύπτοντας τις δεσμεύσεις του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ προς το κεφάλαιο- επιστράτευσε ακόμα και τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μ. Κοψίδη.
Ο γνωστός γυρολόγος, που -από στέλεχος του ΚΚΕ- μέσα σε μια μέρα «άλλαξε απόψεις» και βρέθηκε στην αγκαλιά του ΣΥΝ, στη συνέχεια στρατεύτηκε με το «ρεύμα Βενιζέλου» στο ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια στους Οικολόγους Πράσινους, και τώρα ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή πολύ φερέγγυο πρόσωπο, για να απαντήσει στο ΚΚΕ με ψέματα και χυδαιολογίες.
Εμείς απλώς θα παραθέσουμε ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ίδιου του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ το 2008, που ανακοινώνει την αποχώρηση του Μ. Κοψίδη από το κόμμα τους: «Ευχαριστούμε τον Μ. Κοψίδη για την προσφορά του στο κόμμα μας, στο σύντομο χρονικό διάστημα που στάθμευσε στον ΣΥΝ, στο συνεχές ταξίδι του από κόμμα σε κόμμα, ως αποσπασμένου από την υπηρεσία του, και του ευχόμαστε καλή και μακρόχρονη διαμονή στο "ρεύμα Βενιζέλου"». Όμως έτσι είναι αυτοί. Εκεί που κατουράνε, γλείφουν κι όλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου