19.12.12

Είδες η ΔΕΗ;;; (Δυο σκίτσα και ένα σχόλιο)


Οι νέες αυξήσεις στο ρεύμα έως και 48,7% που αναμένονται το ερχόμενο διάστημα, σε συνδυασμό με τους απανωτούς φόρους και τα χαράτσια, αποδεδειγμένα αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τη λαϊκή οικογένεια η οποία με αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση πρέπει να αντιδράσει οργανωμένα για να ματαιώσει στη πράξη όλα τα αντιλαϊκά μέτρα.
Σε κάθε περίπτωση οι «τσουχτεροί» λογαριασμοί που θα σταλούν στα λαϊκά νοικοκυριά θα απειλήσουν ευθέως και σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα σε χιλιάδες εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, κλπ., τη δυνατότητα να έχουν ηλεκτροδότηση στα σπίτια τους. Ηδη μεγάλη μερίδα του λαού έρχεται αντιμέτωπη με μία τέτοια κατάσταση στο σπίτι της. Την ίδια ώρα μια χούφτα καπιταλιστές και οι επιχειρήσεις τους απολαμβάνουν τεράστιες απαλλαγές και ειδικές ρυθμίσεις...
Η μαζική οργανωμένη απειθαρχία του λαού στους αυξημένους λογαριασμούς, τα χαράτσια και τους απανωτούς φόρους, σε συνδυασμό με την οργανωμένη πάλη στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, μπορεί να αποτελέσει βήμα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Η συμμετοχή του λαού στις σημερινές κινητοποιήσεις, που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ και οι Λαϊκές Επιτροπές στις γειτονιές και της Αθήνας και όλης της Ελλάδας, ενάντια στη φοροληστεία του λαού και στα απανωτά χαράτσια, να δώσει αποφασιστική απάντηση σε κυβέρνηση, τρόικα και εργοδότες!

Πηγή: Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου