19.12.12

Πετρούλα VS Λαφαζάνης, Καμμένος, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 5- 0



Για να γελάσουμε και λίγο… Ως και η Πετρούλα, αντιλαμβάνεται ότι η χώρα μας δεν βρίσκεται υπό κατοχή, δεν είναι προτεκτοράτο, η κυβέρνηση δεν είναι εθελόδουλη κτλ κτλ.

Η Πετρούλα έχει περισσότερο «νιονιό» απ’ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Καμμένου και άλλων που αναπαράγουν τα περί κατοχής;

Φυσικά, δεν είναι θέμα εξυπνάδας. Στόχος όλων αυτών των δυνάμεων είναι να αποπροσανατολίσουν το λαό και να κρύψουν πως ο πόλεμος που μαίνεται ενάντια στο λαό είναι ταξικός. Όταν δείχνεις σαν εχθρό τη Μέρκελ, τους «τοκογλύφους» και τους «κερδοσκόπους» τότε μπορείς να κάνεις και φίλο τον ντόπιο βασανιστή του λαού, στο όνομα του «κοινού εχθρού».

Αυτή είναι η επιδίωξη και ο απώτερος στόχος. Ο λαός να υποταχθεί στο κεφάλαιο, σε τμήματα του που για τα δικά του συμφέροντα αντιτίθεται στη Γερμανία κτλ,, να πάρει θέση με τη μία ιμπεριαλιστική δύναμη ενάντια στην άλλη, να σηκώσει ξένη σημαία.

Ο αγώνας του λαού μπορεί να είναι νικηφόρος, μόνο όταν ξέρει και στοχεύει το πραγματικό εχθρό: τα μονοπώλια και την εξουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου