17.2.13

Τα "προκαταρκτικά" του ΣΥΡΙΖΑ

"Κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, -ιδιωτική, κρατική ή συνεταιριστική, που λειτουργεί επιτυχώς σήμερα, παρά την αρνητική συγκυρία, πρέπει να στηριχθεί. Το κράτος έχει πρακτικά εγκαταλείψει όλα τα συνήθη αναπτυξιακά εργαλεία που στηρίζουν τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, την εγχώρια παραγωγή, την καινοτόμα επιχειρηματικότητα. Ταυτόχρονα διατηρεί στο ακέραιο το περίπλοκο και κατακερματισμένο θεσμικό πλαίσιο, μαζί και το φορολογικό, που συντηρεί την πολιτική διαμεσολάβηση ως μόνιμη συνθήκη κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τα πετυχημένα οικονομικά δίκτυα πρέπει συνεπώς να ενισχυθούν με την άρση των θεσμικών εμποδίων και τη θετική αρωγή που θα τα ενισχύσει. 

(....) Ίσως όμως η προσοχή μας να πρέπει να στραφεί σε έργα και επενδύσεις ενδιάμεσης κλίμακας, ικανά να κινητοποιήσουν ένα νέο κύμα ιδιωτικών επενδύσεων και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που να είναι πιο συμβατές με το μορφωμένο ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει σε αφθονία η χώρα" 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΑΥΓΗ, 17/02/2013
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 
Αν πιστεύει ακόμα κάποιος ότι το ΚΚΕ πρέπει να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ, αυτός ο ίδιος πρέπει να επιχειρηματολογήσει γιατί το, συνεργαζόμενο με το ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ δεν πρέπει να τα βρει με το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ, τη ΔΗΜΑΡ, τον Καμμένο ή τους Οικολόγους Πράσινους ή τον Τζήμερο. Την καπιταλιστική ανάπτυξη στηρίζουν όλοι οι παραπάνω, εκτός φυσικά από το ΚΚΕ. 
 
ΥΓ: και να φανταστεί κανείς ότι στο άρθρο λέει ότι αυτές είναι οι ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. που να δεις και τα προχώ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου