22.3.13

"ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ"


 Απλά αντιγράφω από το 902.gr, ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ:

"Οι μάσκες έπεσαν! Η πολιτική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Κοινοβούλιο και κυρίως στο κοινωνικό επίπεδο, με πρόσχημα τη συμπαράσταση στον κυπριακό λαό, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με πολιτική υπέρ των μονοπωλίων, αφού δε διστάζει να συνεργαστεί και με εθνικιστές. Υλοποιείται η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση από τη «λαϊκή δεξιά» μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το «νέο» ΠΑΣΟΚ βήμα το βήμα διαμορφώνεται. Άραγε τι είδους διαπραγμάτευση λένε στον κυπριακό λαό να κάνει; Μήπως τύπου «σχεδίου Ανάν», που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένθερμος υποστηρικτής του; Ή συνεργασία με τον «αντιιμπεριαλιστή» Πούτιν;»

Σημειώνεται ότι μετά τη συνάντησή τους ο μεν Π. Καμένος μίλησε για "δημιουργία μεγάλου κοινωνικού πατριωτικού και δημοκρατικού μετώπου" ενώ ο Α. Τσίπρας αναφέρθηκε σε "πλατιά παλλαϊκή συσπείρωση, ένα πλατύ μέτωπο πέρα και έξω από πολιτικά κόμματα". Και οι δυό στήριξαν την επιλογή τους επικαλούμενοι τις εξελίξεις στην Κύπρο, όπως και ζητήματα λειτουργίας του κοινοβουλίου"


Πάντως η αλήθεια είνα ότι ξεχάσανε τον έναν και μοναδικό από το σχήμα που φτιάξανε. όποιος λατρεύει τον Πούτιν δεν μπορεί να μην είναι και με αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου