22.3.13

Να πάρει απάντηση ο σκουπιδοτενεκές των προβοκατόρων


Ένα ακόμα χυδαίο και προβοκατόρικο δημοσίευμα βρήκε την θέση του στην ιστοσελίδα «εργατικός αγώνας», όπου κάποιοι επώνυμοι που έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη στο ΚΚΕ και το κομμουνιστικό κίνημα, μαζί με ανώνυμους και «ψευδώνυμους» συντάκτες επιδιώκουν να κερδίσουν τα προς το ζην ρίχνοντας λάσπη στο ΚΚΕ. Ξέρουν τη δουλειά τους: Όσο τα αδιέξοδα του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος βγαίνουν πιο καθαρά στην επιφάνεια καθημερινά στη βάση της διαχείρισης της βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης, τόσο οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα θα αναζητούν τη διέξοδο στο ΚΚΕ, που είναι το μόνο κόμμα που με οδηγό τον μαρξισμό – λενινισμό προβάλλει τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο από την καπιταλιστική κρίση: Τη διέξοδο της ανατροπής του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής, της κοινωνικοποίησης των μονοπωλίων, το δρόμο της εξουσίας της εργατικής τάξης και των συμμάχων της. Προσπαθούν, έτσι, να χτυπήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ και παράλληλα επιχειρούν να πλήξουν το τεράστιο ηθικό κύρος του Κόμματος και τους δεσμούς του με την εργατιά. Γνωρίζουν, όμως, και οι ίδιοι, ότι οι ρίζες του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι πολύ γερές, ότι το ΚΚΕ όσο κι αν το χτυπήσουν δε θα εγκαταλείψει τον ιστορικό του ρόλο.
Ας πάμε στο δια ταύτα. Το πρόσφατο δημοσίευμα στον «εργατικό αγώνα» ενός κάποιου Α. Βασιλάκη (άντε βρες τώρα αν είναι πραγματικό όνομα) εξαπολύει μύδρους στα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ, κατηγορώντας σύσσωμο το κόμμα ότι αποτελείται από μια «ηγετική ομάδα» που δεν έχει σχέση με τον μαρξισμό – λενινισμό και από στελέχη που δεν έχουν κομμουνιστικά χαρακτηριστικά. Ωρύεται γιατί τα στελέχη συμφωνούν με την επαναστατική γραμμή του ΚΚΕ. Γι’ αυτό εξαπολύει ψέματα, γιατί δεν υποχωρούν στις επιθέσεις του ταξικού αντιπάλου.
Για να το κάνει αυτό κατασκευάζει κατηγορίες για στελέχη του ΚΚΕ και καταλήγει να φτιάξει έναν λίβελο που θα θαύμαζε ο χαφιεδισμός του Μανιαδάκη, που θα ζήλευαν ο Πάγκαλος, ο Καρατζαφέρης και η Αυριανή, θα ήθελε να έχει εφεύρει πρώτος ο Παπούλιας της Ελευθεροτυπίας και θα μπορούσε να έχει γραφτεί από τις ίδιες πένες που πριν από είκοσι χρόνια μίλαγαν για «κότερα του Φλωράκη», «ρούβλια στον Περισσό» και άλλα τέτοια αισχρά ψέματα που ξεμπροστιάστηκαν και κατέρρευσαν παταγωδώς.
Το ΚΚΕ 94 χρόνια κρατάει σταθερά στα χέρια του τη σημαία της πάλης για τα δικαιώματα των εργαζομένων και το σοσιαλισμό. Τι εξυπηρετεί ο ergatikos.agwnas@gmail.com που φιλοξενεί τους προβοκάτορες; Ρητορικό το ερώτημα. Το ΚΚΕ το πολεμάει με ψέματα και μεθόδους προβοκατόρικες. Οι ιδρυτές του, γνωστοί είτε με ψευδώνυμα, πρέπει να πάρουν απάντηση από κάθε άνθρωπο καλής θέλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου