2.4.13

Βγαλμένα από τον ίδιο βόθρο...


 UPDATE: Τα ίδια σήμερα γράφει το "Βήμα". Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Για δες κάτι συμπτώσεις… Δυο από τις αντικομμουνιστικές ιστοσελίδες του διαδικτύου, το blog «νευροσπάστης» και ο «εργατικός» αγώνας είχαν σήμερα την έμπνευση να σχολιάσουν ακριβώς το ίδιο απόσπασμα απ’ την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στην συνδιάσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ. Η ομιλία είναι 3554 λέξεις, απ’ όλα αυτά όμως και οι δυο αντικομμουνιστικές ιστοσελίδες διάλεξαν να σχολιάσουν τις ίδιες, λίγες γραμμές.

Κοινή έμπνευση ή μήπως φτάνουν και στους δυο, τα ίδια «σκονάκια»; Καμιά εντύπωση βέβαια δεν μoυ κάνει, απλά περίμενα να μην καρφωθούν τόσο εύκολα.

Αυτοί λοιπόν τη δουλειά τους και εμείς τη δικιά μας. 
Δέκα ψέματα αυτοί, εκατό αλήθειες εμείς. Εκατό κιλά μπόχας και λάσπης αυτοί, χιλιάδες καθαρές φωνές να φωνάζουν: «Κάτω τα ξερά σας προβοκάτορες από το ΚΚΕ».


 

2 σχόλια:

  1. Σύντροφε ειλικρινά τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου...βέβαια μην ξεχνάμε ότι υπήρξαν και άρθρα στον προσυνεδριακό που ήταν προκλητικά.Ε όταν δημοσιέυεις άρθρο που λέει ότι το ΚΚΕ έρχεται σε ρήξη με τον μαρξισμό λενινισμό,ε όσο να ναι γίνεσαι προκλητικός.Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον.Εντάξει τα δημοσιέυσανε τα διάβασε όλος ο κόσμος και όπως ήταν αναμενόμενο ο εχθρός τα εκμεταλέυτηκε.Δεν πειράζει,εγώ πάντως είμαι σίγουρος πως το κόμμα βαδίζει σε καλό αλλά δύσκολο δρόμο.Οταν βλέπεις τα αστικά μέσα ενημέρωσης να λυσάνε με το συνεδριό σου,κάτι δεν τους αρέσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν διαφωνείς με μια στρατηγική, με τον στρατηγικό στόχο για τη σοσιαλιστική-κομμουνιστική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ π.χ., τι είδους κριτική μπορείς να κάνεις; Απλά, διαφωνείς.
    Όταν όμως συμφωνείς, τότε η κριτική σου είναι απαραίτητη και ζωτικής σημασίας, ώστε αυτός ο στόχος να μη λοξέψει σταλιά απ' τη θέση του!

    Μια χαρά και πολύ σωστά το έθεσε η Αλέκα Παπαρήγα το θέμα, για όσους δεν διαβάζουν με παραμορφωτικά γυαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή