1.4.13

Το QUIZ της ημέρας…


Οι αστοί τρομάξανε!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργήσει ένα ευρύ μέτωπο!! Γιατί θα παλεύει;;;

Α. Για να σταματήσουν οι αεροψεκασμοί (σε συνεργασία με τον Καμμένο)
B. Για να διατηρηθούν τα μεροκάματα στασημερινά επίπεδα
Γ. Για να έρθει η ώρα του Καραμανλή...
Δ. Για να μη διαλυθεί η Ευρωζώνη

Ναι, ναι ξέρω θα μπορούσαν να είναι όλα τα παραπάνω αλλά η σωστή απάντηση είναι το Δ.
Ναι, ναι εσύ άνεργε, εσύ που δουλεύεις όλη μέρα για 400 ευρώ, εσύ συνταξιούχε που δεν σου φτάνει η σύνταξη ούτε για γιαούρτι μη ανησυχείς πια, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ότι μπορεί για να μη διαλυθεί η Ευρωζώνη!! Ηρέμησε και χαλάρωσε!!..


Για του λόγου το αληθές, ορίστε το σχετικό απόσπασμα από σημερινή συνέντευξη του Δ. Παπαδημούλη, στον Real: «Γι’ αυτόν το λόγο, στο επόμενο διάστημα ή θα δημιουργηθεί ένα ευρύ αντι-Μερκελικό μέτωπο που θα είναι ευρύτερο μιας συμμαχίας του Νότου ή η Ευρωζώνη κινδυνεύει με διάλυση. Χρειάζεται να διαμορφωθεί μια πλειοψηφία μέσα στην Ευρώπη, με πυρήνα τις δυνάμεις του Νότου, αλλά ευρύτερη από αυτές.» 

ΥΓ.
Και επειδή δεν πρέπει να αφήνουμε το κλίμα της μέρας να μας παρασέρνει, ως είμαστε και λίγο σοβαροί: «Η λύση για το λαό βρίσκεται στην αποδέσμευση από την ΕΕ, συνοδευόμενη απαραίτητα με ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την εξουσία και το λαό πρωταγωνιστή. Διαφορετικά, εντός ή εκτός ευρώ, θα είναι έρμαιο των επιλογών του κεφαλαίου και των πολιτικών δυνάμεων που το υπηρετούν.» (Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ)

1 σχόλιο:

  1. Αντιμερκελικο μετωπο.Αυτο κι αν ειναι οπορτουνισμος.Κι αμα την αλλαξουν τη Μερκελ τιγινεται,φτου κι απ την αρχη? Τις. Ευκαιριας δοθεισης εξηγησε μου παρακαλω,τι ειναι αυτα που γραφουμε ν αποδειχει οτι δεν ειμαστε ρομποτ και πως λειτουργει.Αν θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή