28.7.13

Σε άλλο συνέδριο ο Λαφαζάνης;


Διάβασα προχθές σε διάφορα site πως ο Λαφαζάνης είπε προχθές σε μια εκδήλωση πως «οι προτάσεις μας ήταν πλειοψηφικές στον δραστήριο και ενεργό κόσμο του κόμματος». 


Αν πιστέψουμε όμως, όσα γράφει η «Αυγή» στις 25/7 μάλλον οι πιο «δραστήριοι» και «θορυβώδεις» ήταν οι «οπαδοί» της πλειοψηφίας! 

Γράφει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ: «Το απόγευμα του Σαββάτου, η σ. Σόφη Παπαδόγιαννη (…) έγινε δέκτης αρκετών γιουχαϊσμάτων (…) Η συνέχεια και η κορύφωση των απαράδεκτων φαινομένων έγινε με τη δευτερολογία του σ. Π. Λαφαζάνη, όπου εμβρόντητοι είδαμε και ακούσαμε γιουχαϊσμάτα, φωνές, ακόμη και χειρονομίες (…) μεταφέρθηκε στον συνεδριακό χώρο από ορισμένους σύνεδρους ένα οπαδικό κλίμα». Σφυρίγματα και γιούχες ακούστηκαν και όταν μιλούσε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ…

Αν πετάξανε και μπουκάλια ή κέρματα, δεν γράφει η «Αυγή», πάντως σίγουρα οι πιο… φανατικοί οπαδοί είναι με τους άλλους!
 
Τόσο... σοβαρές και δημοκρατικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχω ξαναγράψει εδώ.

Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια, η μάχη της καρέκλας και της κουτάλας αυτά έχει… Όσο για την «αριστερή αντιπολίτευση», το έργο το έχουμε ξαναδεί στο ΠΑΣΟΚ, πάλιωσε πολύ.

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ!!!ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΣΤΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΕΚΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ" ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ!!!ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΥΠΟΙ!Ο σ.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΧΩΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ Ο σ.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ο σ.ΧΟΥΝΤΗΣ και ο σ.ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑΝΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!!ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ.ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΠΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ..ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ..ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή