26.9.13

ΟΡΓΗ στα καθάρματα της Χρυσής Αυγής



Έχω καταγράψει ήδη δυο περιπτώσεις προκλήσεων των Χρυσαυγιτών στο διαδίκτυο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η μία μάλιστα αφορούσε επίσημη σελίδα της ναζιστικής οργάνωσης. (εδώ και εδώ).
Αυτή τη φορά, όμως η πρόκληση ξεπερνά κάθε όρια. Δείχνει ξεκάθαρα τη νοσηρότητα, την απανθρωπιά, την ανωμαλία των Χρυσαυγιτών. Δείχνει με τι είδους σκουπίδια και υπανθρώπους έχουμε να κάνουμε. Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη και πραγματικά δυσκολεύομαι να βρω κατάλληλες λέξεις που να εκφράζουν την αηδία και την οργή που νιώθω γι’ αυτά τα σκουλήκια που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Πρόκειται για "στίχους" – ράπ που έγραψε κάποιο φασιστικό σκουπίδι στο Facebook για να «γιορτάσει» τη δολοφονία του Παύλου. Η ανάγνωση τους προκαλεί εμετό, τους δημοσιεύω όμως παρακάτω σε εικόνα με ένα και μοναδικό στόχο: να προκαλέσω οργή και μίσος ώστε να γίνει πράξη το χτεσινό μας σύνθημα:
«Οργή, οργή, οργή σε κάθε χρυσαυγίτη, φονιά, ρουφιάνο, μπάσταρδο του Χίτλερ και αλήτη!»

ΥΓ. Χωρίς διάθεση για υποδείξεις, καλό είναι να λάβουν υπόψη τους αυτό το σίχαμα και τα παιδιά του hip-hop και τη low-bap που μίλησαν προχτές για αγάπη και ανθρωπισμό. Κανένα έλεος σ’ αυτά τα σκουπίδια, να έχουν την τύχη των ναζί παππούδων τους.

Η εμετική εικόνα παρακάτω:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου