24.4.14

Αβάντα στον Κασιδιάρη από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ!



Πως αλλιώς να περιγράψεις την χτεσινή στάση ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ στην Διαπαραταξιακή Συνεδρίαση του Δήμου Αθήνας; 
Όλοι αυτοί, μαζί και «χέρι χέρι» καταψήφισαν την πρόταση του ΚΚΕ να μη δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή στην Χρυσή Αυγή και στον ναζιστική Κασιδιάρη. 

Τέτοιος… αντιφασισμός! ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ, κανένα άλλο σχόλιο για τους δήθεν «αριστερούς». Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του, και να ΜΑΥΡΙΣΕΙ όσους βάζουν πλάτες στον υπόδικο εγκληματία Κασιδιάρη, για να κάνει προεκλογική εκστρατεία!

Διαβάστε αναλυτικά, όσα δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με τη «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Νίκος Σοφιανός:


«Τα μεγάλα λόγια ενάντια στη Χρυσή Αυγή, οι ψηφοθηρικές καταγγελίες για την εγκληματική της δράση πήγαν περίπατο στη σημερινή διαπαραταξιακή συνεδρίαση στο Δήμο της Αθήνας. ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ, να μη δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή σε μια οργάνωση που, με απόφαση της Βουλής, της έχει κοπεί η κρατική χρηματοδότηση, που στην πλειοψηφία των βουλευτών της έχει αρθεί η ασυλία και οι υποψήφιοί της είναι υπόδικοι, προφυλακισμένοι ή ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγυήσεις, για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική ναζιστική οργάνωση.
Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεπής στην ασυνέπεια του κόμματός του, από τη μία καταγγέλλει την "ατζέντα Κασιδιάρη" και απ' την άλλη προωθεί στην ουσία τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση, ενώ ο δήμαρχος της συγκυβέρνησης από διώκτης της Χρυσής Αυγής, όπως διαφημίζεται, της παρέχει κάθε διευκόλυνση».

5 σχόλια:

  1. Ρε red, εντάξει ρε φίλε, ούτε εγώ τους συμπαθώ, αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Θα πηδηχτώ από το παράθυρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε καταλαβαίνω Ζαχαρία γιατί να "πηδηχτείς απ' το παράθυρο". Είναι γεγονός, καταψήφισαν τόσο απλά, τόσο ΥΠΕΡ των ναζί....

      Διαγραφή
    2. Είναι άλλο να λές ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΧΑ καταλήγουν στο ίδιο δια ταύτα (καπιταλισμός) που συμφωνούμε, και άλλο να λές ότι δείνουν κάλυψη στα αυγά. Τα κόμματα που έχουν σαν σκοπό την αθώωση του συστήματος ανάλογα με τις περιόδους κάνουν και τις ανάλογες ''συμαχίες''. Υπό αυτή τη λογική θα συμφωνούσα ότι σε άλλη περίοδο μπορεί και να γινότανε. Αυτή τη στιγμή όμως αυτό δεν στέκει και από άποψη τακτικής. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει ανοίξει λογαριασμούς από τις προηγούμενες εκλογές με κυνηγητά , ξυλίκια κ.α..
      Πάντως το θέμα δεν το βρήκα κάπου για να έχω ενημέρωση και από άλλες πηγές, παρά μόνο μέσα από εδώ. Άμα έχεις κανένα link postαρε

      Διαγραφή
  2. Ρε φίλε τα πράγματα είναι απλά. Έγινε διαπαραταξιακή. Το ΚΚΕ πρότεινε να μη δοθέι καμιά διευκόλυνση στους ΝΑΖΙ. ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλοι οι άλλοι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.

    Η δήλωση του Σοφιανού υπάρχει στο 902.gr και στον χτεσινό Ριζοσπάστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το σημερινό Ριζοσπάστη...

    Ολοκληρώθηκε η αβάντα στη Χρυσή Αυγή

    Ολοκληρώθηκε χθες, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων, η παροχή προεκλογικών διευκολύνσεων και χώρων στη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε (κατά πλειοψηφία) την πρόταση της διακομματικής - διαπαραταξιακής επιτροπής που συνεδρίασε προχθές στο δήμο για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για εκλογικά περίπτερα και διαφημιστικών χώρων για την προεκλογική προβολή κομμάτων και συνδυασμών.

    Στη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και όλα τα άλλα παρόντα κόμματα και συνδυασμοί, αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ, να μη δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή στους νεοναζί.

    Σημειωτέον, στη διαπαραταξιακή, ειδικά οι εκπρόσωποι των ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ δεν είπαν κουβέντα για την πρόταση του ΚΚΕ ενάντια στην ΧΑ. Μόνο χθες οι εκπρόσωποί τους στο δημοτικό συμβούλιο επιχείρησαν να ανατρέψουν τις αλγεινές εντυπώσεις ξιφουλκώντας εναντίον της ΧΑ. Κατόπιν εορτής βεβαίως και αφού πρώτα ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων για τη στάση τους μόλις μια μέρα πριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή