21.5.14

Ιστορίες Β’ γύρου #1 (Ποιος έβγαλε Δήμαρχο τον Καμίνη;)

Κάλεσμα εννέα πανεπιστημιακών: 
Nα αποτραπεί η ανάδειξη των Γκιουλέκα και Κακλαμάνη στις δημαρχίες
(ΑΥΓΗ, 12/11/2010) 

Εννέα πανεπιστημιακοί υπογράφουν υπογράφουν κείμενο - κάλεσμα για να αποτραπεί η ανάδειξη των Γκιουλέκα και Κακλαμάνη στις δημαρχίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, αντίστοιχα: Συγκεκριμένα στο κείμενο αναφέρεται:
Στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών εκφράστηκε ρητά και κατηγορηματικά η λαϊκή αποδοκιμασία απέναντι στην πολιτική του Μνημονίου. Στον δεύτερο γύρο, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζουμε υποψηφιότητες που εκφράζουν με ακραίο τρόπο τη μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, τη χωρίς όρια ανάμειξη της εκκλησίας στον δημόσιο χώρο, τα μεγάλα συμφέροντα που φέρνουν την καταστροφή και των τελευταίων θυλάκων πρασίνου στον αστικό χώρο. Η αριστερά πρέπει να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις για να αποτραπεί η ανάδειξη των Γκιουλέκα και Κακλαμάνη στις δημαρχίες των δυο μεγαλύτερων πόλεων της χώρας μας.

Από την άλλη, γνωρίζουμε ότι το βάρος της ουσιαστικής και μαχητικής αντιπολίτευσης πέφτει στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς με επικεφαλής την Ελένη Πορτάλιου και τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.
Το κείμενο υπογράφουν οι: Αναγνωστοπούλου Σια, Δελβερούδη Λιζιάννα, Θεοτοκάς Νίκος, Κωνσταντακόπουλος Σταύρος, Κοταρίδης Νίκος, Περδικούρη Ελένη, Φαράκλας Γιώργος, Φουρτούνης Γιώργος, Χασάπης Δημήτρης.

Σημείωση Red Attack: Η Σια Αναγνωστόπουλου, είναι σήμερα υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Θεοτοκάς ήταν τότε μελος της ΚΠΕ του ΣΥΝ και σήμερα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου