2.3.15

Επειδή κάποιοι «ασχολούνται» με τις διαφημίσεις του Ριζοσπάστη…



… είπα κι εγώ να ασχοληθώ με τις διαφημίσεις της Αυγής και το λαβράκι που βρήκα ομολογώ ότι δεν είναι σαν το παλιότερο της Ελληνικός Χρυσός, ούτε σαν τα «διαφημιστικά» - ουσιαστικά – δημοσιεύματα της Λάτση
ΑΛΛΑ: πολλοί σήμερα μπορούν με ένα γρήγορο search να δουν ότι ο φασίστας υπόδικος Κασιδιάρης, χτες έδωσε συνέντευξη σε μία τηλεοπτική εκπομπή. 

Έχουμε και λέμε:

Α) Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτως ή άλλως πρέπει να ξανακοιταχτεί στον καθρέφτη αφού την εκπομπή παρουσιάζει ο Νικολόπουλος, βουλευτής των ΑΝΕΛ, που συγκυβερνάει με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο εν λόγω μάλιστα μόνο μέλι δεν έσταζε για το ναζιστή Κασιδιάρη. Δηλαδή βουλευτής της συγκυβέρνησης φιλοτέχνησε το προφίλ του φασίστα.

Β) Την εκπομπή του «προοδευτικό δεν τον λες» Νικολόπουλου των ΑΝΕΛ, ποια εφημερίδα κατ' επανάληψη έχει διαφημίσει στις σελίδες της; 
Η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»; Ο «Στόχος»; Λάθος. Η εφημερίδα ΑΥΓΗ, εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Εύγε.

ΥΓ1: ένας άλλος τηλεμαϊντανός που επέλεξε στο παρελθόν να φιλοτεχνήσει το προφίλ του ίδιου φασίστα υπόδικου ήταν ο Καρυπίδης. Αυτός που τον πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ για περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας μέχρι να τον αποσύρει κάτω από την κατακραυγή. 

ΥΓ2: Στο τρις εξαμαρτείν δεν ξέρουμε τι θα συμβεί…

3 σχόλια:

  1. Η ΧΡΥΣΗ τους Η ΑΥΓΗ
    http://zbabis.blogspot.gr/2015/03/blog-post_84.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες ακόμη εδώ: http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/55817
      Και εδώ: http://www.capital.gr/News.asp?id=2244449
      Καλά πήγε

      Διαγραφή
  2. Μην την ψάχνεις Φίλε μου.

    Αυτοί για την κουτάλα, για την μαμαλίγκα, μέχρι και τη μάνα τους θα πούλαγαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή